Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ποινές στους παίκτες!

indexΜετά απο 100.000 ευρώ πρόστιμο η ομάδα μας θα κυνηγήσει τη νίκη στο ΓΣΠ απέναντι στην Μακάμπι. Οι οπαδοί θα παρευρεθούν στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα. Είναι σημαντικό να πάρουμε τη νίκη περί οικονομικής πλευράς και όχι μόνο. Η πιθανή νίκη της Πέμπτης θα βοηθήσει τους παίκτες και το τεχνικό τίμ σε θέμα ψυχολογίας

Κάποιοι θα μου πείτε οτι, μετά απο το παιχνίδι του Σαββάτου με την Δόξα οι πιθανότητες για νίκη μειώνονται. Έχετε δίκαιο. Μερικοί παίκτες είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! Ξέχασαν τί σημαίνει ΑΠΟΕΛ ή πολύ απλά δεν κατάλαβαν ακόμα που ήρθαν αλλά και τί είναι το ΑΠΟΕΛ! Η οργή του ΑΠΟΕΛίστα θα τους στοιχίσει πολύ. Δεν το κατάλαβανε ακόμα, αλλά ο κόσμος κουράστηκε να βλέπει τα χάλια της ομάδας.  Φτάσαμε στα όρια μας εδώ και καιρό! Γραφόμενα και λεγόμενα όπως, η ομάδα δεν έχει επιθετικό, ο παίκτης ξενυκτά κτλ είναι απλά δικαιολογίες. Δεν αρμόζουν στο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα δεν έχει όρεξη ούτε και πάθος. Εκείνοι που ευθύνονται για αυτό να το διορθώσουν! Φταίνε και οι παίκτες όχι μόνο κάποιες εμμόνές του κ.Δώνη, και ότι ο προηγούμενος προπονητής έφερε πατάτες. Εκείνες οι πατάτες αν ξέρουν να παίζουν 5 να παίξουν 5 όχι 1!

Με ότι έχουμε θα δουλέψουμε σωστά κ.Δώνη; Βάλε και τον Αλεξάνδρου επιθετικό. Δούλεψε και τον Πιέρο στην επίθεση! Σταμάτα να επιμένεις στο να βάζεις επιθετικό τον Μπούντιμιρ, είναι αργός, δεν προλαβαίνει μερικές φορές τον πολύ καλό και γρήγορο Αλωνεύτη. Το πιο σημαντικό θέμα όμως είναι η ψυχολογία. Δώνη και Φοίβο και όλοι οι άλλοι να ΕΜΨΥΧΩΝΕΤΕ τους παίκτες γιατί το χρειάζονται. Δώνη, έχεις πλέον την πειθαρχία στα αποδυτήρια καιρός να δείς και τη ψυχολογία των παικτών.

Απο την άλλη μεριά, κάτι που έπρεπε να γίνεται εδώ και καιρό στους παίκτες είναι ο Δώνης/Διοίκηση να βάζουν ποινές σε παίκτες. Κάποιοι παίκτες της ομάδας μας είναι οχελικοί στο γήπεδο, στα Κυπριακά εμείς το λέμε: “Περιπαίζουν μας”! Δεν κάνουν μια σωστή πάσα και δεν προσπαθούν κάν. Φοίβο και Δώνη αρχίστε να βάζετε ποινές! Αυτό θα πεί πειθαρχία. Δεν είναι βλακία αυτό που γράφω αλλά είναι ποδοσφαιρικά γνωστό ανα το παγκόσμιο το θέμα του ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ. Σκέφτείτε απλά οτι ο κόσμος τιμωρείτε με το τί βλέπει απο το ΑΠΟΕΛ εδώ και καιρό, γιατί φταίνε κάποιοι παίκτες ενώ οι ίδιοι στο τέλος του μήνα θα πάρουν τον παχουλό μισθό τους. Ποιά η τιμωρία τους; απολύτως ΚΑΜΙΑ! Αυτό είναι άδικο.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ!

Like
Share
Tweet