Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ποιοι άλλοι βγήκαν από το ερμάρι;

question_markΜετά από τον πολύ άδικο αποκλεισμό μας από την Μάριμπορ με όλα τα κωμικοτραγικά λάθη που έγινα εις βάρος της ομάδας μας οι πάρα πολύ αντί ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ που υπάρχουν βγήκαν από τα ερμάρια και ήταν και φυσιολογικό. Από την στιγμή που οι ομάδες τους δεν τους δίνουν καμία ικανοποίηση, η μόνη τους ικανοποίηση που παίρνουν είναι οι απώλειες του τεράστιου ΑΠΟΕΛ. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Μαζί με αυτούς βγήκαν και άλλοι από το ερμάρι, και δυστυχώς αυτοί είναι και ‘ΑΠΟΕΛΛΙΣΤΕΣ’.

Βρήκαν την ευκαιρία που περίμεναν να ρίξουν ευθύνες, να συγκρίνουν, να κατακρίνουν και το πιο τραγικό, να προσπαθήσουν να διχάσουν το κόσμο του ΑΠΟΕΛ στο 2ο επίσημο παιχνίδι της ομάδας μας στην φετινή χρονιά. Άρχισαν να τα βάλλουν με τον προπονητή μας, συγκρίνοντας τον με τον προηγούμενο λέγοντας , μα ο Ιβάν άλλαζε τα φτερά συνεχώς, ο Ιβάν άλλαζε σχήματα εν ώρα παιχνιδιού, ο Ιβάν αυτό και Ιβάν το άλλο. Μα όταν φέραμε νέο προπονητή, του είπαμε ότι πρέπει να ακολουθεί το ‘κώδικα Ιβάν’;  Ακόμη μερικοί από αυτούς είχαν το θράσος να πουν και το εξής, «Να τον διώξουμε και να πάμε να φέρουμε πίσω τον Ιβάν που της Αραπιές». Αυτοί είναι οι λεγόμενοι Ιβανιακοί που ξεχνούν ότι ο ΘΡΥΛΟΣ είναι ΛΑΤΡΕΙΑ και ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΙΑ.

Δεν φταίει καθόλου ο Ιβάν γι’αυτά που γίνονται, αλλά και ο ίδιος ο Ιβάν μας είπε ότι πρέπει να έχουμε υπομονή και σεβασμό στο νέο μας προπονητή ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που είχαμε και σε εκείνον όταν πρωτοήρθε.

Έρχομαι και στο τελευταίο σημείο που είναι και το σημαντικό. Στην άδικη αποβολή του προπονητή μας, και με την κίνηση που έκανε ο προπονητής μας, καλός ή κακός, έδωσε ακόμη και άλλη τροφή σε ορισμένους, και σε λεγόμενη οπαδική σελίδα, να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν προβλήματα στο πρόεδρο μας τον κ. Ερωτοκρίτου. Προσπαθούν να τον φέρουν σε αντιπαράθεση με την κ. Πάουλο Σέρτζιο για να δημιουργήσουν προστριβές στο οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ για προσωπικά συμφέροντα. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ καταδίκασε την ενέργεια του προπονητή μας, ο προπονητής μας απολογήθηκε για την πράξη του, και αυτοί οι κάποιοι προσπαθούν να αμφισβητήσουν εάν έχει μετανιώσει για την πράξη του ο προπονητής μας. Τι προσπαθούν να κάνουν;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα τους περάσει να κάνουν αυτό που προσπαθούν. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν είναι αρνιά και δεν παρασύρονται από αυτούς τους τύπους. Έχουμε κρίση και μπορούμε να ξεχωρίσουμε τι είναι το καλό του ΑΠΟΕΛ και τι όχι.

Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ είναι πανίσχυρη και θα γίνει ακόμη πιο δυνατή με το πέρασμα του χρόνου. Χρειάζεται παιχνίδια και σιγά σιγά αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η ομάδα θα κάνει πάρα πολύ μεγάλα πράγματα.

Ο ΘΡΥΛΟΣ Ο ΘΕΟΣ είναι πάνω από ΟΛΑ.

                Hitman

Like
Share
Tweet