Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ποιόν κοροϊδεύουν;;;

koutsokoumnis2Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες ενός κωμικοτραγικού κυπριακού σήριαλ που έχει να κάνει με τα οικονομικά των σωματείων μας. Ακούμε καθημερινά ότι γίνονται προσπάθειες για να τα καταφέρουν οι ομάδες μας να περάσουν τα κριτήρια τις UEFA. Γίνονται συνεδρίες, ξανά συνεδρίες, απειλούν τους πάντες για τα πάντα, θα πάρουν δυναμικά μέτρα και όλες αυτές τις μπούρδες που λέει ο κάθε παράγοντας για να δείξει πνεύμα.

Για να μιλούμε και συγκεκριμένα, εδώ και κάποιους μήνες έχει αναλάβει ο τέως πρόεδρος της ανόρθωσης κ. Παντελής να βρει ένα σχέδιο για να αποτρέψει τα σωματεία από την οικονομική κατάρρευση και μια από της εισηγήσεις του ήταν να μην πληρωθούν κάποια χρέη προς το κράτος για τα επόμενα χρόνια και εν μέσω απειλών ότι δεν θα καταθέσουν τα οικονομικά κριτήρια τον Ιούνιο. Τι κάνουν αυτές οι ομάδες τις επόμενες μέρες μετά την συνεδρία για να πείσουν για τα λεγόμενα τους; Κάνουν ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ χιλιάδων ευρώ, ποιοι; Αυτοί που δεν κρατάνε μία για να δώσουν στο κράτος για τα οφειλόμενα τους. Ο κ. Κουτσοκούμνης και η παρέα του κοιμούνται όρθιοι αντί να παίρνουν τα ανάλογα μέτρα.

Ομάδες που δεν κρατάνε μία και έχουν όφειλες κ. Κουτσοκούμνη ΔΕΝ κάνουν μεταγραφές. Δεν το γνωρίζετε αυτό; Σαλαμίνα 9 μεταγραφές, ανο 7 μεταγραφές, ομόνοια 7 μεταγραφές και πάμε λέγοντας!!! Όταν τις προάλλες είχαν φιλικό, η ομόνοια με την βαπτιστικιά μας την βίσλα, ο εκφωνητής συνεχώς έλεγε ότι η βίσλα έχει ΜΟΝΟ 3 ξένους και ότι φέτος έκανε ΜΟΝΟ ΜΙΑ μεταγραφή λόγο οικονομικών προβλημάτων. Το ακούσατε αυτό;

Τι κάνετε κύριοι της ΚΟΠ και των οικονομικών κριτηρίων; Κάνετε την πάπια; Όπως έκανε και η προηγούμενη κυβέρνηση και μας έδιναν ΕΛΑ μέχρι που μας έκλεισαν σχεδόν 2 τράπεζες. Αυτή την πολιτική κάνετε και εσείς. Μέχρι να έρθει η UEFA και να μας αποκλείσει από τις ευρωπαϊκές διοργανώσει; και να πάνε θύμα και οι υγιείς ομάδες μας, π.χ. το ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να πάρετε δραστικά μέτρα άμεσα προτού είναι αργά για το κυπριακό ποδόσφαιρο!!!

Έρχομαι τώρα και στην ομάδα μου το ΑΠΟΕΛ. Γιατί το ΑΠΟΕΛ παραβρίσκεστε σε αυτές τις συνεδρίες; Τι σχέση έχουμε εμείς με αυτά τα θέματα; Είμαστε οι μ…ες εμείς δηλαδή που πληρώνουμε εκατομμύρια οφειλές προ τους πάντες. ΔΕΝ έπρεπε καν να βρισκόμαστε στην ίδια αίθουσα μαζί τους γιατί αυτοί μας πολεμάνε μέρα-νύκτα λόγο της απέραντης ζήλειας που τους διακατέχει για την Ομαδάρα μας. Μακριά από αυτούς όσο πιο γρήγορα γίνεται! Δεν ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία και ούτε θέλουμε να τους σώσουμε. Εμείς κοιτάμε μόνο μπροστά και ΜΟΝΟ το ΑΠΟΕΛ.

ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ ΘΑ ΖΕΙ.

Hitman

Like
Share
Tweet