Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σέρτζιο: Ενωμένοι με ένα επιθετικό πνεύμα!

det_apoel_sertzio_aelΤελείωσε πρίν απο λίγο η διάσκεψη τύπου του προπονητή μας Πάουλο Σέρτζιο. Αρχίζοντας τη διάσκεψη ο Χ”Λιασής ανάφερε οτι μέχρι στιγμής υπάρχει 10 000 εισιτήρια προπώληση για τον Ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας με την Άίντραχτ. Στη συνέχεια ο Σέρτζιο μίλησε για τον αυριανό αγώνα και ότι ευελπιστεί η ομάδα να εμφανιστεί βελτιωμένη. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του…

Κάθε παιχνίδι έχει τη σημασία του για αυτούς που θέλουν στο τέλος να είναι οι πρωταθλητές. Κάθε επόμενος αγώνας είναι σημαντικότερος. Δεν είναι καθοριστικός αγώνας αλλά είναι τρεις βαθμοί για τους οποίους πρέπει να παλέψουμε. Απουσιάζουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές όπως ο Μαντούκα και ο Μπενασούρ, όπως έχω πει και στο παρελθόν εμπιστεύομαι όλους ποδοσφαιριστές. Αναγνωρίζω πως αντιμετωπίσαμε προβλήματα με την απόδοσή μας. Ευελππιστώ πως από αυτό το παιχνίδι θα παρουσιάσουμε το πρόσωπο που θέλουμε.

Πρέπει να έχουμε επιθετική διάθεση από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή. Στον προηγούμενο αγώνα δεν το κάναμε και αυτό το συνειδητοποίησαν οι ποδοσφαιριστές στο δεύτερο ημίχρονο. Οι ποδοσφαιριστές που στοχεύουν το πρωτάθλημα δεν είναι ανάγκη να πληγωθούν για να ξυπνήσουν. Πρέπει από την αρχή να επιτεθούν.  Οι αντίπαλοι εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες στην άμυνα  και καταφέρνουν να σκοράρουν και σε αυτό πρέπει να δουλεύουμε. Δεν θεωρώ πως πρέπει να σκοράρουν μόνο οι τέσσερις επιθετικοί. Χρειαζόμαστε χρόνο για να μπορέσει όλη η ομάδα να φτάσει στο επιθυμητό. Πιστεύω πως θα είμαστε σε αυτό το σημείο πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Πιστεύω στην ομάδα και πως όταν όλοι όσοι αγαπούν το ΑΠΟΕΛ και όσο είμαστε ενωμένοι με ένα επιθετικό πνεύμα θα εκπληρώσουμε το στόχο.

Χωρίζω το διάστημα πριν και μετά το παιχνίδι με τη Ζούλτε. Όλοι είδαν πως είμασταν αρκετά καλοί για να επικρατήσουμε και τις δύο ομάδες. Πιθανώς η πρόκριση στους ομίλους θα αυξήσει πίεση στους ποδοσφαιριστές λόγω της ατμόσφαιρας. Με την ΑΕΛ είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε και με τη Μακάμπι. Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ έχω μιλήσει και πιστεύουμε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα και θα χτίσουμε σε αυτό για ένα καλύτερο μέλλον.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές όπως και ο Άθως πρέπει να δουλεύον στις προπονήσεις και εγώ θα επιλέγω τους ποδοσφαιριστές. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν.

Like
Share
Tweet