Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΘΡΥΛΕ!

Σήκωσε το ΘΡΥΛΕ μου να τρελλαθούν οι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ και να καεί η Λευκωσία! Μαθηματικά θέλουμε 1 πόντο και αφού ίσως οι “αιώνιοι” αντίπαλοι μας δεν θα παίξουν για την ισοπαλία τότε αυτό αυξάνει τις πιθανότητες μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αυτή την αγωνιστική. Άντε ρε ΘΡΥΛΕ μου και δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο!

Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει άυριο την άεκ ξανά, αυτή τη φορά στο σπίτι μας όπου αναμένετε να ξεχειλίσει απο τους τρελλούς ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ. Άυριο Σάββατο στις 17:00 Θεού θέλοντως και καιρό επιτρέποντως θα αρχίσει το γαλαζοκίτρινο ΠΑΡΤΥ στις κερκίδες.

Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα είναι η εξής: Χιώτης, Parto, Klykowski, Oliveira, Budimir, Μπίδης, Aλεξάνδρου, Biton, Σατσιάς, Benachour, Ηλία, Τζιόλης, Manduca, Pinto, Morais, Borda, Αλωνεύτης, Καρυπίδης, Σολωμού και Beckmann.

Καλούνται όλοι οι παίκτες να δείξουν σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα γιατί τον προηγούμενο αγώνα είχαμε απότι θυμάστε χαμηλά ποσοστά κατοχής της μπάλας. Δεν αργεί να γίνει το κακό οπόταν ας μπούμε στο γήπεδο και να ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ρε Θρυλε! Απλά τα πράγματα!

 

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩ!

Like
Share
Tweet