Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στατιστικά που αρμόζουν στο ΑΠΟΕΛ!

4c482cca6f667f73a11e8196096d024bΚανένας δεν θέλει να θυμάτε τον Σέρτζιο ή γενικά τι περάσαμε εκείνο το κακό διάστημα. Αρχίσαμε εδώ και καιρό να βλέπουμε το σωστό, μετρημένο, σοβαρό ΑΠΟΕΛ που όλοι θέλουμε αλλά και περιμένουμε να βλέπουμε. Έχουμε να θυμόμαστε την τελευταία μας ήττα πρίν απο περίπου 4 μήνες, όταν χάσαμε απο την απομίμηση στο τσίρειο (2/12/13). Απο αυτό το χρονικό διάστημα και μετά έχουμε να διαβάζουμε στατιστικά για την ομάδα μας που καμιά άλλη ομάδα δεν έχει!…

Από τότε έχουμε ξεκινήσει μία εντυπωσιακή πορεία, με 12 νίκες (7 συνεχόμενες συμπεριλαμβανομένου φυσικά και την τελευταία μας το  και 3 ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να βρίσκομαστε πλέον στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και σε απόσταση μόλις 1 βαθμού από την κορυφή. Σιγά σιγά συνεχίζοντας έτσι, θα είμαστε πρώτοι, αφού το προγραμμα μας είναι βατό, μέχρι και την 26η αγωνιστική που  θα αντιμετωπίσουμε την “αιώνιο μας”. Είμαστε θετικοί και αποτελεσματικοί και αν παραμείνουμε έτσι όλα θα πάνε καλά και μέχρι τον Μάι θα οργανωθούμε για τα πανηγύρια στον εξώστη. 

Για την 26 αγωνιστική οφείλω να ομολογήσω οτι απο ΤΩΡΑ έχουμε το πάνω χέρι, μετά απο τα άσχημα αποτελέσματα της χοχος. Είμαστε καλύτεροι, είμαστε πιο αισιόδοξοι, είμαστε ΑΠΟΕΛ. Εμείς θα κερδίσουμε και αυτή τη φορά την χομονοια και θα οδεύουμε πανηγυρικά προς την κατάκτηση του τίλου.

Χθές στο τσίρειο ήταν σαν και έπαιζε ο ερμής με τον άρη και όχι αυτή η λαοφιλέστερη ομάδα του νησιού μας. Σας υπόσχουμε οτι την 26η αγωνιστική τα αρνιά θα μαντρωθούν ξανά στις κερκίδες και θα υποστηρίξουν την ομάδα της καρδιάς τους. Εμείς όμως, θα τους αφήσουμε ΠΑΛΙ αγάλματα!

ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ, ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!

Like
Share
Tweet