Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συνεχίζουμε δυναμικά!

images3Έχουμε ξεπεράσει τα 1000 likes στο προφίλ μας στο facebook και θα θέλαμε με αυτό το άρθρο να ευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ όσους μας στηρίζουν όλο αυτό τον καιρό που λειτουργούμε σαν fan club APOEL PARTIDARIOS στην Περιφέρεια Παλιομετόχου! Είναι σημαντικό για εμάς να βλέπουμε οτι η δουλειά μας και οι κόποι μας ανταμείβονται στο μέγιστο! Παλεύουμε και στηρίζουμε την ιδέα του ΑΠΟΕΛ! Μέσω της σελίδα μας www.apoelpartidarios.com, του προσωπικού λογαριασμού μας στο facebook www.facebook.com/ApoelPartidarios, του Τουίτερ μας @ApoelPartidario και του λογαριασμού μας στο youtube http://www.youtube.com/user/apoelpartidarios προσπαθούμε πάντα να εκφραζόμαστε για την αρρώστια μας γιατί αγαπάμε και νοιαζόμαστε αυτή την ομάδα όπως και εσείς!…

Μεταφέρουμε μέσω αυτών των social media διάφορες γνώμες, άρθρα και σχόλια των μελών και του Συμβουλίου μας, πληροφορίες για διάφορα θέματα που αφορούν το ΑΠΟΕΛ και τους ΑΠΟΕΛίστες. Λειτουργούμε με στόχο να είμαστε όσο πιο ΑΠΟΕΛ γίνεται!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την υποστήριξη και την στήριξη σας. Υποσχόμαστε οτι θα είμαστε πάντα εδώ για το ΑΠΟΕΛ και τον κόσμο του! Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και θα συνεχίσουμε δυναμικά για εσάς και για εμάς…γιατι είμαστε ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ!

Like
Share
Tweet