Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σχόλια ΑΠΟΕΛ-Χαλκάνορας

Αυτά τα αποτελέσματα έχουμε όταν βλέπουμε ένα σοβαρό, ΣΤΑΘΕΡΟ, πειθαρχημένο ΑΠΟΕΛ. Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα είδαμε ότι οι παίκτες μας οργανωμένοι σκόραραν άνετα. Χωρίς άγχος, έτσι απλά το παιχνίδι το είχαμε στα μέτρα μας. Σκόραρε και ο Σολάρι που τον είδαμε να πανηγυρίζει και φυσικά τον χειροκροτήσαμε. Χειροκροτήσαμε και τους νεαρούς παίκτες μας που ήταν ορεξάτοι και φάνηκαν σοβαροί παρόλο που το σκορ ήταν καθαρό από τα αρχικά στάδια του παιχνιδιού. Ο κόσμος λόγο της ημέρας ήταν λιγοστός αλλά πάντα είμαστε κοντά στην ομάδα ΟΠΟΥ και να παίζει ΟΠΟΤΕ και να παίζει. Το πανό στην νότια Καταστροφική Οργάνωση Ποδοσφαίρου ήταν για ακόμα μια φορά εκεί. Για το συγκεκριμένο θέμα μπορείτε να διαβάσετε και την σχετική ανακοίνωση από τον ΠανΣυΦι ΑΠΟΕΛ στην σελίδα του www.au-79.net.

Εμείς παρόλα αυτά ευχαριστηθήκαμε τον αγώνα και κύλησε η νύχτα μας ήρεμα και όμορφα αφού το 8-1 ήταν πέρα για πέρα ικανοποιητικό.

Βλέπουμε τον επόμενο αγώνα μας ενάντια στην Αγία Νάπα την Δευτέρα. Μην ξεγελιέστε για το ότι η συγκεκριμένη ομάδα είναι στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Είδαμε και άλλες χρονιές ότι ομάδες σαν και αυτές μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο. Οφείλουμε να φανούμε πάλι σοβαροί για να πάρουμε τη νίκη.

Διαβάστε και τις δηλώσεις του προπονητή μας Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον αγώνα με τον Χαλκάνωρα και όχι μόνο:

«Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε. Είμαι ικανοποιημένος γιατί ήμασταν σοβαροί. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα στις ομάδες της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας. Αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, εκμεταλλευθήκαμε τα λάθη του αντιπάλου και εξασφαλίσαμε από νωρίς την πρόκριση. Μετά ήταν δύσκολο για μας και για το Χαλκάνορα να παίξουμε σε ένα τέτοιο ματς. Έπαιξαν παίκτες με λίγο ή και καθόλου χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια και με ικανοποίησαν. Τώρα κοιτάζουμε το παιχνίδι με την Αγία Νάπα, που θα είναι διαφορετική και πιστεύω ότι η Αγία Νάπα θα παρουσιαστεί αλλαγμένη».

 

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ!

Like
Share
Tweet