Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σχόλια για δημοσιογραφική Ιβαν

Αρκετά καυστικός παρουσιάστηκε ο προπονητής μας στην δημοσιογραφική του διάσκεψη. Με ουσιαστικά λόγια και λόγια ουσίας έβαλε πολλούς στη θέση τους όπως πρέπει γιατί τελευταίως ξέφυγαν πολλοί. Ο Ιβάν ευχήθηκε καλή ανάρρωση στον Μποαβεντούρα και μίλησε και για τον αγώνα του απόλλωνα αναφέροντας ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Πάντα προσεκτικός στις δηλώσεις του ο προπονητής μας.

Να μπώ στο ψητό και να αναφέρω ότι γράφω το σημερινό άρθρο για να αναφέρω ότι μερικοί από εμάς άπ ότι φαίνεται έχουν ξεφύγει. Για το θέμα των τραυματισμών όλοι ανησυχούμε αλλά πολλοί άρχισαν τη μουρμούρα γιατί δεν αναφέρθηκε κάτι γραπτώς από το ΑΠΟΕΛ για τους τραυματισμούς. Ο Ιβάν έχει δίκαιο. Που να ξέρει ο άνθρωπος τα ακριβέστατα αίτια για τον τραυματισμό και αν είναι κρίσιμος αν δεν γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Η μουρμούρα για τους τραυματισμούς οφείλετε στην ελλείπη ενημέρωση λεν μερικοί οπαδοί μας. Γιατί να βγάλει ανακοίνωση το ΑΠΟΕΛ από τη στιγμή που δεν ξέρουν τι γίνεται; Για μπείτε λίγο στη θέση τους. Αν γράψουν ότι υπάρχει τραυματισμός, απλά γιατί έτσι θέλουν και έτσι περιμένουν οι οπαδοί, και την επόμενη μέρα ο παίκτης προπονηθεί κανονικά ΠΑΛΙ ο κόσμος θα έχει παράπονο. Ξεφύγαμε σε αυτό το θέμα. Να αφήσουμε καλύτερα στους επαγγελματίες να κάνουν τη δουλειά τους όπως και ο Ιβάν δήλωσε και αν τύχει και κάνουν λάθος σε οτιδήποτε έχει σχέση να κάνει με τραυματισμούς και ανακοινώσεις θα ξέρουν ότι θα τα βρουν μπροστά τους. Ξέρουν ότι είμαστε απαιτητικοί σαν οπαδοί και ξέρω ότι προσέχουν πολλοί από αυτούς τι λένε για να μην εκτεθούν.

Να κάτι που κάναμε εμείς και δεν το καταλάβαμε: 

Κατηγορούμαι και από τα οπαδικά σάιτ ότι δεν πληροφορώ, ανάφερε ο Γιόβα. Καταλάβατε ότι κάνουμε τους πάντες με τη μουρμούρα μας να ασχολούντε μαζί μας; Η πιθανότητα να γράψουν κάτι ψευδές οι διάφορες σελίδες είναι μεγαλύτερη όταν ένα θέμα παίρνει βάθος. Όταν ασχολούνται για τραυματίες/γιατί/πώς/πότε/πρίν από τη προπόνηση/μετά από την προπόνηση/αλλάζει το σχήμα/υποθέσεις/κατηγορίες κτλ τότε θα γράψουν και λάθος πληροφορίες και ο κόσμος θα ξέρει και θα διαδίδει λάθος πληροφορίες. Δεν είπαμε να σταματήσουμε να ανησυχούμε και να συζητούμε το οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση να κάνει με παίκτες κτλ αλλά όχι να το παρακάνουμε και να παραπληροφορούμε γιατί ΔΕΝ μας έβγαλαν μια ανακοίνωση για το θέμα.

Ένας αλλόθρησκος μου είπε ότι μερικοί οπαδοί μας διέγραψαν το Ευρωπαϊκό κατόρθωμα του ΑΠΟΕΛ που πήγε στους 8. Οι βάσεις του να σκεφτεί  αυτό ο “εχθρός” είναι μεγάλη κουβέντα γιατί δίνουμε τροφή για κατηγορίες και ψέματα.  Κάθε άλλο δεν αρέσει στους άλλους να κατηγοράνε το ΑΠΟΕΛ! Ξέρετε γιατί; Γιατί ξέρουν ότι συζητάμε τα πάντα για την ομάδα μας και μας ενοχλεί το παραμικρό.  Πολλές φορές μπορεί να πιστέψουμε εύκολα μερικές κουβέντες και να αρχίσουμε το σκάλισμα το μουρμουρητό και τα παράπονα πολύ πιο εύκολα από άλλους οπαδούς στην Κύπρο ( αυτό έγινε π.χ με τα αξιόγραφα). Γιατί να αφήσω τον άλλο να με ενοχλήσει; ας μην του δώσω δικαίωμα για τίποτα. Προσπαθήστε να ελέγχετε το τι λέτε και τι λέτε για το ΑΠΟΕΛ και τα διάφορα άτομα του (παίκτες/διοίκηση/προπονητής/ιατρικό τίμ κτλ) γιατί οι «εχθροί» μεγεθύνουν ότι ακούνε και τα ΜΜΕ το εκμεταλλεύονται. Δεν είναι και ότι καλύτερο για εμάς αυτό καθώς τα λεγόμενα πολλών επηρεάζουν τους παίκτες και τους οπαδούς.

Δεν έγραψα αυτό το άρθρο για να κάνω παρατήρηση ή να κατηγορήσω κανέναν. Θέλω να πάρουμε το φετινό πρωτάθλημα όσο περισσότερο. Δεν θέλω επειδή ο Μπόα είχε πρόβλημα υγείας να κατηγορηθεί το ΑΠΟΕΛ και φυσικά άλλα πολλά ας πούμε ακόμα και για το γρασίδι φταίει το ΑΠΟΕΛ. Όταν παίζαμε στους 16 κάποιος χομονοιάτης είχε πει ότι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ παρόλο που δείχνουν καθαροί στην UEFA από τις εξετάσεις τους και τους αιφνίδιους έλεγχους, παίρνουνε μπισκοτάκια  (;;;;; τι εννοεί ο τύπος;;;;;) που έχουν ουσίες όπως τα στεροειδή. Δηλαδή μιλάμε για ηλιθιότητες και επειδή ο καθένας κατάντησε να λέει ότι θέλει προσπαθήστε να κρατάτε μερικές σκέψεις για τον εαυτό σας.

Κρατάω από τη δημοσιογραφική του προπονητή μας τα λεγόμενα του (για τους τραυματισμούς γενικά και όχι συγκεκριμένα για τον Πίντο):

Όταν ξέρουμε τι έχει, τότε θα ανακοινωθεί και ο τραυματισμός του παίκτη, κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό, ασφαλές και normal. Τώρα αν θέλετε μάγους να ενημερώνουν την ίδια ώρα τι έπαθε ο Πίντο, αν θα λείψει και πόσο θα λείψει, τότε δύσκολα θα μπορείτε να το βρείτε. Θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε τον τραυματισμό με τις απαραίτητες εξετάσεις και όταν γίνει αυτό τότε θα ανακοινωθεί.

 ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Like
Share
Tweet