Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τάκης Αντωνίου: υπάρχουν οι τρόποι να βρεθούν οι λύσεις

proxyΔιαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Τάκη Αντωνίου που μίλησε σήμερα στον Super ΣΠΟΡ FM: «Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί και αποτελεσματικοί θα μπορούσαμε να κάνουμε πλήρη ανατροπή καθώς είχαμε μια πολύ καλή παρουσία στην επανάληψη. Το φαινόμενο να μην μπορούμε να βάλουμε γκολ παρουσιάστηκε ξανά και ελπίζω να φανεί ότι δεν αποτελεί αδυναμία. Οι παίκτες μας δεν υπολείπονται ικανότητας και νομίζω ότι αυτοί που ήταν στην ομάδα προηγουμένως το έδειξαν και στο παρελθόν. Δεν παραγνωρίζω καθόλου την αδυναμία που δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο, όμως την ίδια στιγμή βλέπω και τι έγινε στην επανάληψη. Έδειξαν οι παίκτες μας και ο προπονητής με τις αλλαγές που έκανε ότι υπάρχουν οι τρόποι να βρεθούν οι λύσεις και μάλιστα απέναντι σε μια καλή και ποιοτική ομάδα. Υστερήσαμε στον τομέα της εκτέλεσης. Κάναμε 5-6 καλές προσπάθειες για γκολ από ευνοϊκή θέση και δεν είναι μόνο ποδοσφαιρική αδυναμία αυτό» ανέφερε ο κ. Αντωνίου.

Χρειάζεται αυτοπεποίθηση η ομάδα… «Χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα, χρειάζεται μια επιπλέον προσπάθεια να ξεπεραστούν οι δυσκολίες, να σημειωθούν κάποια τέρματα και όλα αυτά θα αλλάξουν την ψυχολογία. Αυτό δεν θα έρθει από μόνο του, θα πρέπει οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία να βρουν τις λύσεις να μας παρουσιάσουν τις πραγματικές δυνατότητες τους».

Πως διαχειρίζεται την αμφισβήτηση της ομάδας και του προπονητή; «Αυτό είναι γεγονός όμως από την στιγμή που δεν ήρθαν τα αποτελέσματα ήταν αναπόφευκτο. Οι συγκυρίες στην Ευρώπη ήταν αρνητικές, χάθηκαν δυο προκρίσεις στις λεπτομέρειες και αυτό αποδυνάμωσε την θέση του προπονητή. Όταν είσαι στο ΑΠΟΕΛ θα δεχθεί την αμφισβήτηση και την πίεση όμως είναι ευθύνη σου να βρεις τι λύσεις, είτε διοίκηση είσαι, είτε προπονητής, είτε παίκτες. Υπήρξε πρόοδος, φτάνει αυτή η πρόοδος να συνδυαστεί και με ένα καλό αποτέλεσμα αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι».

Για τα όσα ακούγονται για τον προπονητή… «Είναι όλα ασύστολα ψεύδη τα όσα ακούγονται για τον προπονητή, έχουμε έναν επαγγελματία προπονητή, καλό χαρακτήρα, με έντονη προσωπικότητα κι εμείς όσο είναι εκεί οφείλουμε να τον βοηθήσουμε και αυτό οφείλουμε όλοι να το κάνουμε. Αν κριθεί σε κάποια στιγμή να γίνει μια αλλαγή αυτό θα γίνει όμως να στηρίζουμε την προσπάθεια που γίνεται μέσα από την ομάδα και όχι με ασύστολα ψεύδη αν διαβάλλουμε έναν καθώς πρέπει κύριο και άψογο επαγγελματία. Η δουλειά του και τρων συνεργατών του είναι σε ψηλό επίπεδο».

Like
Share
Tweet