Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τα κατάφερε …

Μετά από 2 χρόνια σκληρής, επίμονης και μεθοδευμένης δουλείας, ο Ιβάν τα κατάφερε. Κατάφερε να διώξει ένα ποδοσφαιριστή που τον είχε φέρει η διοίκηση και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ και όχι αυτός. Μιλάμε για τον ποδοσφαιριστή που για όσα χρόνια αγωνιζόταν στο ΑΠΟΕΛ και κάποτε ήταν ο πρώτος του σκόρερ. Μιλάμε για τον Εστεπάν Σολάρι (Τάνο) που σε 114 αγώνες σκόραρε 69 τέρματα. Ο Τάνο που έγινε τραγούδι στις φωνές των πορτοκαλί. Αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος ποδοσφαιριστή στο ΑΠΟΕΛ απο πολλούς απο εμάς.

Σίγουρα για να υπάρξει ένα διαζύγιο πάντα φταίνε και οι δυο πλευρές. Οι δυο είναι μεγάλοι πεισματάρηδες και κόντραραν το πείσμα τους. Αυτή η κόντρα τις τελευταίες 2 χρονιές στοίχισε και στοιχίζει στο ΑΠΟΕΛ το πρωτάθλημα. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάντια από πλευράς προπονητή και ποδοσφαιριστή. Έπρεπε να δοθεί μια λύση αργά ή γρήγορα.

Η μία λύση δόθηκε με την λύση συνεργασίας της ομάδας μας επίσημα με τον ποδοσφαιριστή. Η άλλη λύση είναι να βρει ποδοσφαιριστή ο προπονητής που θα είναι τουλάχιστο αντάξιος του σκοραρίσματος του Σολάρι. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σαν Μπούτιμιρ!!! Χρειαζόμαστε πιο γρήγορο πιο αποδοτικό παίκτη στη γραμμή της επίθεσης.

Εάν ο Ιβάν νομίζει ότι κέρδισε την κόντρα με τον Σολάρι, λανθάνετε. Για να κερδίσει πρέπει τον Μάιο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Μόνο τότε μπορεί να πει ότι κέρδισε το ‘πόλεμο‘. Εάν το ΑΠΟΕΛ για δεύτερη χρονιά δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα τότε έχει αποτύχει και ότι συνέπειες αν έχει είναι από την κεφάλι του. Ήδη είναι φορτωμένος με τις κακό-μεταγραφές του καλοκαιριού. Πόσα να αντέξει και να συγχωρήσει ο ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ! Ήδη άντεξε και συγχώρεσε αρκετά.

Εμείς είμαστε ΑΠΟΕΛ και μόνο ΑΠΟΕΛ και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα μας να κατακτά τίτλους και να πηγαίνουμε όσο μακρύτερα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπορούμε. Γιαυτό, εμπεδώσετε το καλά στο νου σας. Ο ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ είναι πολύ περήφανος και απαιτητικός οπαδός και δεν σηκώνει αυτού του τύπου μικροπρέπειες.

Εμείς περιμένουμε τις ανάλογες κινήσεις για να επιστρέψει η ομάδα μας στην κορυφή, εκεί που πραγματικά ανήκει. Ο αυτοκράτορας πρέπει να επιστρέψει στον θρόνο του.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Like
Share
Tweet