Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τα πιθανά οφέλη ενός ντροπιαστικού αποκλεισμού

Το να αποκλείεσαι από μία κατά γενική ομολογία κατώτερη ομάδα αφήνει πληγές.  Εγώ θα σταθώ στο τι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε σαν ΑΠΟΕΛ από το τι έγινε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ειδικά στα τελευταία δύο με τους Αζέρους.

Από τη στιγμή που υπάρχουν λεφτά και μάλιστα πάρα πολλά και η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ δεν τα αξιοποιεί τότε το οικονομικό κομμάτι του EUROPA LEAGUE δεν υφίσταται πλέον. Εάν δεν είχαμε τότε θα μιλούσαμε για καταστροφικές συνέπειες.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν είναι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας και απαιτεί από την ομάδα προγραμματισμού πιο ποιοτική ενίσχυση.  Ίσως τώρα να κοιτάξουν το μέγα θέμα ΕΓΚΑΙΡΟΥ προγραμματισμού πιο σοβαρά.

Το να ξεσκιστώ στην Ευρώπη και να αγωνίζομαι στο πρωτάθλημα και κύπελλο στην Κύπρο δεν είναι στα υπέρ μου.  Θέλουμε πρωτάθλημα γιατί είμαστε ΑΠΟΕΛ.  Γιατί να κερδίζουμε βαθμούς στην Ευρώπη εμείς και οι ανταγωνιστές μας να επωφεληθούν αναπόφευκτα από αυτό;  Αυτό έγινε πέρσι, και ειδικά τώρα που είμαστε κοντά στην απευθείας θέση στο  CHAMPIONS LEAGUE για τον πρωταθλητή ποιό θα είναι το άφελος μου εμένα ως ΑΠΟΕΛ που έδωσα και τους πιο πολλούς βαθμούς;  Εάν δεν κερδίσω πρωτάθλημα τότε απλώς καρπώνονται οι άλλοι από τους κόπους τους δικούς.

Μπορεί να μας στεναχώρησε αφάνταστα ο αποκλεισμός από τους αλλόθρησκους αλλά με σωστή διαχείριση της κατάστασης μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε.

Like
Share
Tweet