Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τάκης Αντωνίου: Έρχονται καλύτερες μέρες για την ομάδα μας

takisAntoniou«Υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Δώνη η ομάδα απέκτησε ταυτότητα, έχουν συγκεκριμένο πλάνο στο γήπεδο και φαίνεται ότι έρχονται καλύτερες  μέρες για την ομάδα μας» ήταν τα αρχικά σχόλια του Τάκη Αντωνίου που μίλησε σήμερα στο Super Sport FM. Μίλησε για τον Μπούντιμιρ, τον Δώνη, την Διοίκηση τους οργανωμένους και όχι μόνο. Διαβάστε τα λεγόμενα του Αντωνίου…

Τι θα πρέπει να κρατήσει το ΑΠΟΕΛ από το χθεσινό παιχνίδι;
«Θα πρέπει να κρατήσουμε την σοβαρότητα που είχαμε παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος δεν ήταν ισχυρή δύναμη. Οι παίκτες ήταν ιδιαίτερα σοβαροί και είναι κάτι που χρειάζεται μια ομάδα που θέλει να πετύχει ψηλούς στόχους. Στα καθαρά αγωνιστικά στοιχεία γίνεται μια προσπάθεια βελτίωσης που αποφέρει καρπούς, όμως ο χθεσινός αγώνας δεν είναι και το κυριότερο κριτήριο της βελτίωσης».

Για την παρουσία του Μπούντιμιρ:
«Καμιά φορά οι επιθετικοί εξαρτώνται από την γενικότερη αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Για να παίζουν στην επίθεση σημαίνει έχουν κάποια προσόντα. Αν η ομάδα τους δίνει την ευκαιρία θα μπορούν αι αυτοί να συμμετέχουν παραγωγικά όμως την ίδια στιγμή οι καλοί επιθετικοί μπορούν να καθοδηγούν οι ίδιοι τα πράγματα στο γήπεδο. Ελπίζουμε τα δυο γκολ που πέτυχε να τον βοηθήσουν να παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες».

Για την συμμετοχή κάποιων παικτών για πρώτη φορά:
«Ο προπονητής θέλει με την πρώτη ευκαιρία να δει και κάποιους άλλους παίκτες και ελπίζουμε στην συνέχεια να του δοθούν και άλλες ευκαιρίες. Εναπόκειται πλέον στους παίκτες να εκμεταλλευτούν αυτέ στις ευκαιρίες και να πείσουν τον προπονητή τους ότι αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής».

Περίμενε αρκετό καιρό αυτή την διακοπή ο Δώνης:
«Πάντοτε οι προπονητές στις διακοπές καταρτίζουν τα προγράμματα τους. Για διάφορους λόγους κάποιοι παίκτες δεν έχουν την ίδια φυσική κατάσταση με κάποιους άλλους και ο προπονητής μας θα εκμεταλλευτή την διακοπή σε δυο επίπεδα, το πρώτο στην φυσική κατάσταση και το άλλο στην εμπέδωση του αγωνιστικού πλάνου που θέλει να περάσει. Γι’ αυτό τον λόγο οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ και θα γίνονται τεστ αξιολόγησης και την Παρασκευή θα γίνει κλειστό φιλικό με τον Ολυμπιακό».


Για τα λεγόμενα του Δώνη για τα διοικητικά:

«Δικαιολογημένα αυτή η ανησυχία. Βλέπει να γίνει μια αλλαγή στην διοίκηση, άρχισε να δημιουργείται μια χημεία του ιδίου με κάποιους ανθρώπους, τώρα ενδεχομένως μπαίνουν νέοι άνθρωποι, θα χρειαστεί μια νέα χημεία και αυτό τον ανησυχεί. Πρέπει όλοι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον γύρω από τον προπονητή κατάλληλο για να εργαστεί».

 Για την πρωτοβουλία του σωματείου πριν από μέρες για να αναλάβει μέχρι τον Μάιο:
«Δεν έχω υπόψην μου τέτοιο πράγμα.  Ίσως να μην είμαι και ο κατάλληλος να σας ενημερώσω καθώς δεν με ενημέρωσε κάποιος».

Για την επικείμενη τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ και για την σύσκεψη που συγκάλεσαν οι οργανωμένοι:

«Υπάρχει άλλο ένα σοβαρό θέμα. Μέχρι μεθαύριο θα πρέπει να απαντήσουμε στις πολλές κατηγορίες από την ΟΥΕΦΑ και θα πρέπει να βρούμε λόγους για να μην τιμωρηθεί η έδρα μας. Με 24 προηγούμενα και τιμωρία με αναστολή έχουν στερέψει οι ιδέες μας για μετριασμό της ποινής, σε σημείο που ο πλέον αρμόδιος ο κ. Ραφαήλ ζητούσε επιχειρήματα από πολλούς. Πρέπει αυτοί που έφεραν την ομάδα σε αυτή την κατάσταση να συνειδητοποιούν τις ευθύνες τους και όχι να συγκαλούν συσκέψεις και όλοι να τρέχουμε σαν τα μαθητάκια για να είμαστε εκεί. έχουν φέρει το ΑΠΟΕΛ σε τόσο δύσκολη θέση μας καθοδηγούν και από πάνω και τρέχουμε να πάμε εκεί. Για να διοίκηση κάποιους πρέπει να τυγχάνει της έγκρισης των οργανωμένων. Είναι καιρός να σηκώσουν κάποιοι το χέρι και να αντισταθούν. Πορτοκαλί σημαίνει να στηρίζεις την ομάδα σου, όχι όμως με αυτό τον τρόπο. Είπε ότι θα παραιτηθεί ο πρόεδρος των οργανωμένων, γιατί δεν το κάνει για να αναλάβουν κάποιοι που μπορούν να έχουν καλύτερη επικοινωνία με τα παιδιά που είναι εκεί. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ μας λέει συνεχώς να κάνουμε κάτι γιατί δεν αντέχουν αυτή την κατάσταση».

Like
Share
Tweet