Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τμήμα Σκαουτινκ

Μετά την είδηση ότι ο αγαπημένος μας Πουρσα θα αναλάβει το τμήμα σκαουτινκ στην ομάδα μας, αφού ο μέγα Ιβάν δεν θέλει να αποχωριστεί έτσι απλά αυτόν τον μεγάλο παίχτη, μόνο ενθουσιασμό μπορεί να μας χαρίσει.

Ένα τμήμα σκαουτινκ έχει παρά μόνο θετικά στις σύγχρονες ποδοσφαιρικές ομάδες. Ένα από τα θετικά είναι  ότι μπορούμε να κάνουμε ψώνια παιχτών από χώρες όπου δεν ασχολούνται οι κύπριοι Managers π.χ. Γαλλία , Αγγλία κτλ. Είναι δεδομένο ότι δεν περιμένουμε από τον Πούρσα  να μας κατεβάσει στην Κύπρο από την νέα season το Μεσσι , αλλά φιλοδοξούμε ότι σε κάποια φάση να  μπορούμε να βλέπουμε νεαρά ταλέντα σε μικρή ηλικία και στην ομάδα μας ανά τακτά διαστήματα  (βλέπε Ιvan Trickovski) όπου δεν μας τον πρώτινε κάποιος Manager αλλά τον εντόπισε το ποδοσφαιρικό μάτι του Coach μας.  Το πιο θετικό όμως από όλα αυτά είναι ότι είναι τόσοι πολλοί οι παίχτες που βγαίνουν τώρα ή ακόμη που παίζουν σε ομάδες του εξωτερικού και ο ανταγωνισμός όλο και μεγαλώνει έτσι μπορείς να τους πείσεις να κατηφορίσουν στην άσημη ποδοσφαιρικά  Κύπρο για να παίξουν ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά είναι εικασίες όμως, μόνο η σκληρή δουλεία και ο επαγγελματισμός θα φέρει τα ποθητά αποτελέσματα(αυτά τα δυο τα έχει ο Πουρσα )θα δήξει ωστόσο αν «κόβει» και το μάτι του ποδοσφαιρικά σύντομα.

 

                                                                             Mr. Tycoon

Like
Share
Tweet