Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το θέλουμε το φετινό πρωτάθλημα;

Question-MarkΚάθε ποδοσφαιρική χρονιά είναι και διαφορετική. Στην αρχή της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν είχαμε τα δικά μας προβλήματα και αυτό μας στοίχισε αρκετά. Μετά απο τις αλλαγές στην ομάδα όσο αφορά περισσότερο τον προπονητή, έχουμε πάρει τον δρόμο για τη κατάκτηση του double. Είμαστε ήδη στον τελικό του κυπέλλου και με αγωνία περιμένουμε τις επόμενες αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος. Θέλουμε το φετινό πρωτάθλημα όμως; Απορία μερικών οπαδών μας μετά τις δύο ισοπαλίες που πήραμε με την χομονοια…

ΦΥΣΙΚΑ το θέλουμε το πρωτάθλημα!! Αδικαιολόγητα χάσαμε τόσους βαθμούς στην αρχή της χρονιάς όπως και σε προηγούμενους αγώνες, όμως δεν σταματούμε να ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ και να θέλουμε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!! Η πρωτοπόρος αελ ΔΕΝ είναι καλύτερη απο εμάς, ας το χωνέψουν κάποιοι τελοσπάντων. Απλά κατα τη διάρκεια της χρονιάς η αελ είχε πιο σταθερή ομάδα απο τη δική μας. Χάσαμε πολλούς βαθμούς και πολλή ενέργεια με τον Σέρτζιο, αλλά πρέπει να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε αυτή τη δικαιολογία και να κοιτάζουμε πάντα ΨΗΛΑ. Εσείς πιστεύετε οτι αν κάποια άλλη ομάδα ήταν στη θέση μας θα ήταν 2η αυτή τη στιγμή; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΧΙ !

Δεν είμαι απο τους οπαδούς που θα αρχίσουν να κατηγορούν ή να βρίζουν, όμως γεγονός ήταν ότι οι βαθμοί που χάσαμε πέρσι, μας στοιχίσαν. Βάζοντας στο περιθώριο αυτή τη σημαντική πληροφορία, υπενθυμίζουμε οτι ΤΙΠΟΤΑ δεν χάθηκε και ΟΛΑ παίζονται. Τα στατιστικά μπορούμε να τα πάρουμε ΥΠΕΡ μας αν θελήσουμε. Είμαστε το ΑΠΟΕΛ και όταν το ΑΠΟΕΛ θέλει, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

ΤΟ ΑΠΟΕΛ δεν είναι για τα χαμηλά ούτε τα μέτρια. Είμαστε γεννημένοι για τα ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΑ και τα ΩΡΑΙΑ! Σαν ΑΠΟΕΛίστες είμαστε ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ και δεν μας ενδιαφέρει τίποτα παρα μόνο ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ μας. Τα λέμε και τα γράφουμε καθημερινά οτι ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ το πρωτάθλημα θα το κατακτήσουμε. ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ; ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΥΣ 8, κοιτάξαμε την ρεάλ στα μάτια και τώρα έχουμε αμφιβολίες για τους ίδιους τους εαυτούς μας; Φυσικά θα τερματίσουμε πρώτοι, αν ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ, γιατί απλά ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! Πόλεμος προς εμάς θα υπάρχει πάντα, αρκεί να παλέψουμε και να έχουμε υπομονή.

Θέλουμε το b2b; Θέλουμε το φετινό πρωτάθλημα; ΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ στο γήπεδο, χωρίς περισσότερες κουβέντες. ΠΡΑΞΕΙΣ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ! Στήριξη προς τους παίκτες και ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! ΠΑΜΕ ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΜΟΥ!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE!

ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΟΠΑΔΟΣ

Like
Share
Tweet