Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

Μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω την αποψινή βραδιά. Η ομάδα μοντέλο των προηγούμενων χρόνων έγινε σε 2 μήνες ομάδα μπουρδέλο!! Είδαμε μια ομάδα ασύνδετη, χωρίς πάθος, χωρίς αρχή και τέλος, ανίκανη, μια ομάδα που περίμενε να περάσει στους ομίλους μόνο με τη φανέλα, ένα πραγματικό ναυάγιο! Ειλικρινά δεν μπορώ να θυμηθώ πότε κάναμε χειρότερη εμφάνιση από την αποψινή. Όταν λέγαμε πριν 15 μέρες μετά το τέλος του 1ου αγώνα ότι αποκλείεται η ομάδα μας να επαναλάβει τέτοια εμφάνιση στο ΓΣΠ είχαμε τελικά δίκαιο. Κάναμε την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ εμφάνιση που μπορούσαμε να κάνουμε και ρουφήξαμε μέσα στην έδρα μας 3 τεμάχια απο τους τουρκόσπορους! Να παίζαμε μέχρι και τώρα,  πιο εύκολα θα δεχόμασταν 4 και 5 γκολ παρά θα κάναμε την ανατροπή.

Τελικά ούτε ο Ζουελα φταίει ούτε ο πλαστικός χορτοτάπητας. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην ομάδα και οι υπεύθυνοι πρέπει να διορθώσουν τα λάθη για να μην τους πάρει και να τους σηκώσει. Είδαμε ένα αμυντικό δίδυμο να περιμένει το Νούνο να τους ξελασπώσει, είδαμε ένα τραγικό Νεκτάριο να παρακολουθεί απλά κάποιον Γούμπει να αλωνίζει κυριολεχτικά από την αριστερή πλευρά, είδαμε τους Πίντο, Μαντούκα, Μπένα χωρίς ίχνος φαντασίας και φρεσκάδας, ένα Μπουντιμιρ μόνο ανήμπορο και αβοήθητο. Μόνος ναυαγός ο Στάθης που έκανε ότι μπορούσε αλλά….

Για αυτό το χάλι φταίνε όλοι, και επειδή είμαι σίγουρος οτι πολλοί είναι αυτοί που θα αρχίσουν να τα χώνουν στον Ιβαν, εγώ θα ξεκινήσω από τη διοίκηση. Είχαμε μια ομάδα μοντέλο, σαν καλοκαρδισμένο ρολόι, ζηλευτή. Έφυγαν εντεκαδάτοι παίχτες χωρίς να γίνουν οι ανάλογες προσθήκες. Αντί αυτού φέραμε μέτριας ικανότητας παίχτες, παρέμειναν στην ομάδα Ατορνο, Σοουζα, και με τη τύχη φτάσαμε μέχρι το 3ο αγώνα στην Ευρώπη. Που πάμε κύριοι? Λεφτά δεν υπήρχαν? 3 παίχτες επιπέδου Αιλτον δεν μπορούσατε να φέρετε? Τα λεφτά που θα ξοδεύατε θα έρχονταν πίσω με την είσοδο της ομάδας στους ομίλους. Τώρα? Είναι πραγματικά κρίμα που μέσα σε 2 μήνες βλέπουμε την ομάδα μας αγνώριστη. Τώρα είναι αργά. Θα παίξουμε μέχρι τα Χριστούγεννα με αυτούς που έχουμε και μετά βλέπουμε.

Αυτό που δεν χωνεύω πάντως είναι ότι μέσα στο σπίτι μας, μπροστά από 21,000 άρρωστους και μέσα στο καμίνι, ο Γούμπει και η παρέα του  μας έπαιξαν για πλάκα, μας ρεζίλεψαν και ρουφήξαμε 3 γκολάκια για το χάζι…. Ως οπαδός της καλύτερης ομάδας του κυπριακού ποδοσφαίρου δεν ανέχομαι να με συντρίβει η κάθε ομαδούλα (και κυρίως μουσουλμανική) μέσα στην έδρα μου με τα χέρια κατεβασμένα. Είναι απίστευτο αυτό που ζήσαμε…..

ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ

ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΕΓΩΙΣΜΟ

ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΠΛ. Ο ΑΠΟΕΛΛΙΣΤΑΣ ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ!

Φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ Α.Χ.

Like
Share
Tweet