Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τώρα Ξεκινάμε

PaouloSergioΜε από αρκετές μέρες προετοιμασίας, αναγνώρισης, προσαρμογής και προσπαθώντας ο ένας να μάθει τον άλλο, ήρθε η στιγμή να αρχίσουμε να δουλεύουμε για αρχικό κορμό της ομάδας μας. Ο νέος προπονητής μας, μετά από 3 εβδομάδες μαζί με τους ποδοσφαιριστές, μετά τα 4 φιλικά που έχει δώσει η ομάδα μας, μετά που έχει δώσει την ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν, μικρούς και μεγάλους, πρέπει να αρχίσει να δημιουργεί τον βασικό κορμό της φετινής μας ομάδας. Τώρα στο μυαλό του ο προπονητής μας πρέπει να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα, για το ποιοι πρέπει να αποτελούν τον κύριο κορμό του φετινού ΑΠΟΕΛ. Πρέπει αυτός ο κορμός στα επόμενα μας φιλικά να αρχίσει να έχει περισσότερο αγωνιστικό χρόνο μαζί, για να αρχίσει η ομάδα μας να δένει και να παίρνει το σχήμα της.

Δεν έμεινε αρκετός καιρός μέχρι το πρώτο μας Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Πρέπει η ομάδα μας να ρολάρει, να μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου, να ταιριάξουν οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους για να μπορέσουν να βγάλουν ότι καλύτερο μπορούν στο γήπεδο. Πρέπει όλοι μας να κατανοήσουμε ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές και ο προπονητής μας είναι νέοι στην ομάδα και χρειάζονται περισσότερο καιρό προσαρμογής. Ότι και να πούμε είναι μια νέα ομάδα η φετινή του ΑΠΟΕΛ και αυτό έχει χρονιά να το βιώσουμε.

Όπως είπαμε και παλαιότερα αυτή η καινούργια ομάδα μπαίνει από νωρίς στα βαθιά και πρέπει να επιτύχει ένα από τους μεγάλους μας στόχους που δεν είναι άλλος από το να μπούμε στους ομίλους, είτε του Europa ή του Champion League. Είναι δύσκολο, άλλα το έχουμε ξανακάνει, και μπορούμε να το ξανακάνουμε. Είναι μια από τις πολλές απαίτησης των οπαδών του ΑΠΟΕΛ. Είναι άδικο, αλλά γνωρίζουμε όλοι ότι μπορούμε και θα το επιτύχουμε.

Από Δευτέρας θα ξεκινήσουν τα πραγματικά φιλικά της ομάδας μας που μέσων αυτών των φιλικών θα βγει και η εντεκάδα που θα αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια.

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΕΛ.

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ

Like
Share
Tweet