Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΦΕΥΓΕΙ ΝΤΡΙΜΠΛΟΥΧΟΣ!

devincentiΤίτλοι τέλους για τον Τόμας Ντε Βινσέντι. Πρίν απο λίγο διαβάσαμε την σχετική ανακοίνωση απο την εταιρεία: Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ επιθυμεί να ενημερώσει ότι το θέμα συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή TOMAS SEBASTIAN DE VINCENTI, έχει οριστικά κλείσει για την ομάδα μας. Παρά την πρόθεση της διοίκησης να προχωρήσει σε νέα αναθεωρημένη πρόταση, η οποία αποτελεί πραγματική υπέρβαση για τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας, η απάντηση που λάβαμε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς στον οποίο ανήκουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή ήταν αρνητική. Η επιτροπή προγραμματισμού, έχει προχωρήσει ήδη στις διεργασίες ανάλυσης για τις επόμενες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μας έχουν προταθεί και αγωνίζονται στην συγκεκριμένη θέση.

Εμείς γράψαμε οτι θεωρούσαμε σωστό κατα τη δική μας “ποδοσφαιρική” γνώμη να γίνει η υπέρβαση για να μείνει ο παίκτης. Ο ίδιος επιθυμούσε να παραμείνει στην ομάδα και φυσικά το ίδιο και η πλειοψηφία των. Μήν σκοτίζεστε όμως. Η βαλίστα πήγε πολύ μακριά και εμείς σαν ΑΠΟΕΛ δεν παρακαλούμε κανένα Ολυμπιακό Πειραιώς. Η διοίκηση προσπάθησε για την υπέρβαση, όμως ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να μείνει στάσιμος στα μεταγραφικά για ένα παίκτη. ΔΕΝ γίνεται και ΔΕΝ μπορούμε αλλά ούτε μας το επιτρέπει και ο χρόνος. Μήν ξεχνάτε οτι η πρώτη προπόνηση ήδη έχει προγραμματιστεί για άυριο!

Ο Ντε Βινσέντι φεύγει ντριμπλούχος και είναι τυχερός που στην καριέρα του μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα πήρε κύπελλο πρωτάθλημα και έζησε μαγικές στιγμές στον ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ εξώστη. ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ DEVI!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

Like
Share
Tweet