Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Χρειάζεται Ομαδικότητα

Σε συνέχεια προηγούμενου άρθρου από κάποιο ΑΠΟΕΛίστα φίλο θέλω να προσθέσω ότι η ομάδα μας σκοράρει εύκολα αλλά το ποδόσφαιρο που βλέπουμε τις τελευταίες αγωνιστικές δεν είναι και το καλύτερο. Στο γήπεδο συζητούν οι οπαδοί μας ότι μερικοί παίκτες δεν έδεσαν ακόμα με την ομάδα και έχουν δίκαιο. Αρχίζοντας από την άμυνα είδαμε τον σχεδόν ξεχασμένο από πολλούς ΑΠΟΕΛίστες Ζουέλα να φεύγει τραυματίας κάποιες αγωνιστικές πριν, και να αποκτούμε τον Καρυπίδη που είδαμε καλή παρουσία στο γήπεδο. Ο Μπόρδα έδειξε να δένει περισσότερο με τον Κάρυ παρά με τον Ζουέλα. Ένα το κρατούμενο. Προχωρώντας είδαμε καλό το κέντρο παρά την απουσία του Νούνο. Στα άκρα, ευχαριστημένος ο ΑΠΟΕΛίστας είναι φυσικά από τον Αλωνεύτη που σε όλα τα παιχνίδια έδειξε πολύ καλά στοιχεία και τι να πούμε περισσότερο εφόσον ο παίκτης ήδη σκόραρε για την ομάδα μας.

Για το θέμα της επίθεσης είδαμε το πείραμα του Ατόρνο να αποτυγχάνει αλλά το 4-4-2 να αποφέρει καρπούς για τον ίδιο τον παίκτη σκοράροντας 5 γκόλ μέχρι τώρα. Δεύτερο κρατούμενο το σχήμα που είδαμε και μας άρεσε. Σχολιάζοντας μερικούς παίκτες θα γράψω για τον Χαραλαμπίδη που μέχρι τώρα δεν έδειξε ότι βρίσκεται και στα καλύτερα του. Όχι μόνο ο Μπίδης αλλά και ο Νεκτάριος, Budimir, Σολωμού κ.α. Δεν έδειξαν πολλοί παίκτες να είναι έτοιμοι αγωνιστικά, ίσως να πρέπει να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Δεν μπορούμε να αργήσουμε για το θέμα αυτό γιατί σε λίγες αγωνιστικές θα έχουμε ντέρμπυ. Δεν θέλουμε να έχουμε απώλεια βαθμών από τις πρώτες αγωνιστικές. Θέλω να δω την ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο και τους παίκτες να είναι στα καλύτερα τους.

Πρέπει να φορμαριστούν όλοι οι παίκτες και να αρχίσουμε δυναμικά το πρωτάθλημα αυτό για να μπορέσουμε του χρόνου να προχωρήσουμε και να παίξουμε σε Ευρωπαϊκούς αγώνες. Ο οπαδός του ΑΠΟΕΛ έχει απαιτήσεις από την ομάδα και την τεχνική ηγεσία. Σημειώστε ότι έχουμε επίσης δυσκολία στις στατικές φάσεις. Θέλουμε να προβληματιστεί ο προπονητής από τους παίκτες που μέχρι τώρα δεν αποδίδουν να βρουν τα λάθη της ομάδας και να τα διορθώσουν όσο το δυνατό πιο σύντομα. Μην ξεχνάτε αγαπητοί ΑΠΟΕΛίστες ότι ο Ιανουάριος δεν βρίσκεται μακριά. Πρέπει από νωρίς να ξέρουμε τι μεταγραφές θα κάνουμε, ποιοι παίκτες αξίζει να μείνουν, ποιοι θα πρέπει να φύγουν και σε τι θέσεις στο σχήμα έχουμε πρόβλημα.

ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Like
Share
Tweet