Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ψυχολογία

Εκεί που όλοι ανάμεναν ότι η ομάδα μας θα διεύρυνε το αήττητο σερί της αφού και η Αεκ προερχόταν από εντός έδρας ήττα από την περσινή πρωταθλήτρια, Αελ, γίνεται το αναπάντεχο. Ηττα αλλά με εμφάνιση αρχοντική στο δεύτερο ημίχρονο. Τι κι αν έλειπαν Αλωνεύτης, Μπίδης, Ατορνο, Σολάρι, Κλουκόφσκι. Η χθεσινή εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αντάξια της ιστορίας της λαοφιλέστερης ομάδας της χώρας και σαν τέτοια πρέπει να την αντιμετωπίσουμε.

Στον αθλητισμό πάντοτε μια αποτυχία αφού την αναλύσεις διεξοδικά φέρνει συνήθως θετικά αποτελέσματα στη συνέχεια. Για να μη πω και το άλλο ότι η τάχατες προτάση από το Ισραήλ για τον προπονητή της Αεκ μας έριξε στάχτη στα μάτια και μπορεί να μας έδωσε την εντύπωση ότι θα αντιμετωπίζαμε μια ομάδα ψυχολογικά, ούτε λίγο ούτε πολύ, ράκος.

Εν πάση περίπτωση, προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο που αντέδρασε ο Ιβάν στο δεύτερο ημίχρονο. Καλώ όλους να σταματήσουν να ασχολούνται με τη διαιτησία. Αν πιστεύεται ότι η ομάδα μας αδικείται από την διαιτησία, τότε η μεγαλύτερη απαξίωση είναι να μην ασχολείστε καθόλου μαζί τους. Εμφανίσεις όπως τη χθεσινή χρειάζονται δυο ή και τρεις διαιτητές για να μην  κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν πειράζει.

Είμαι σίγουρος ότι στο παιχνίδι με την Αελ θα βάλουμε τέλος στα όποια όνειρα των περσινών πρωταθλητών για back to back, και θα στείλουμε και πάλι τα λιονταράκια στο κλουβί του ζωολογικού κήπου στη Λεμεσό, όπου και ανήκουν.

Η οικογένεια ΑΠΟΕΛ δεν πρέπει και δεν μπορεί να βάλλεται από κανένα. Στα δύσκολα είναι που θα δείξουμε από τι μέταλλο ή …… χαρτί είμαστε φτιαγμένοι. Οι προπονητές της κερκίδας να κλείσουν το στόμα τους. το έχω ξαναπεί. Η δουλεία του φίλαθλου σταμάτα στα κιγκλιδώματα του εκάστοτε γηπέδου.

Σας χαιρετώ Π.Π.

Όλοι ΑΠΟΕΛ – όλοι Κύπρος – όλοι Ελλάδα

Like
Share
Tweet