Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΕΛ

Φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ, χθες έγινε το αναμενόμενο και ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του Χρίστου Καρυπίδη στο ΑΠΟΕΛ.  Είναι βαθιά πεποίθηση μου ότι ομάδα με το εκτόπισμα του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να νιώθει άβολα αφού εδώ και μία δεκαετία στηριζόμαστε σε αθλητές έτοιμους άλλων κυπριακών ή και ξένων ομάδων.

Όχι μία αλλά και δέκα φορές να προκριθούμε σε ομίλους του CL τα λεφτά δεν θα μας φτάνουν για όλους τους αθλητές που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ από άλλους. Είναι καιρός να το αντιληφθούμε ΟΛΟΙ μας ότι αν δεν παράξεις για να πουλήσεις καλό προϊόν δεν μπορείς να έχεις επαναλαμβανόμενα έσοδα. Δε γίναμε ξαφνικά υπερομάδα και κάθε φορά που βρισκόμαστε κοντά σε ομίλους ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ διοργάνωσης θα προκρινόμαστε κιόλας.

Αλλά όλα τα πιο πάνω έχουν να κάνουν με την ψυχολογία μας σαν ΕΛΛΗΝΕΣ. Πάντοτε λειτουργούμε με αυθορμητισμό, τα θέλουμε όλα και τα θέλουμε τώρα.

Δε λειτουργεί δυστυχώς έτσι η κοινωνία. Δε μπορεί να μας αποδεχτεί από τη μια μέρα στην άλλη. Μέρα με μέρα χτίζεις έτσι ώστε το κάθε αύριο να είναι καλύτερο από το χθες. Για να έρθει η στιγμή που θα κοιτάζεις πίσω στο χρόνο και δεν θα χρειάζεται να σκέφτεσαι ‘‘πότε αντιμετώπισα την … πότε ήταν που πήγαμε ….”΄΄

Όλα τα μεγάλα χτίζονται με υπομονή και αποκτώντας ψυχολογία νικητή κάνεις το επόμενο μεγάλο βήμα.

Μέχρι την καταξίωση και την αποδοχή.

Φίλος του ΑΠΟΕΛ  Π.Π.

Like
Share
Tweet