Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όλοι τους!

imagesΤο ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ δεν είναι τυχαίο. Μερικοί οπαδοί της ομάδας μας λένε για ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ. Είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο, κανένας δεν μας γουστάρει και κανένας δεν είναι υπέρ μας. Τελευταίο καυστικό και ειρωνικό γεγονός που ζήσαμε, ήταν το πώς πανυγήρισαν οι ομονοιάτες το γκόλ της αελ στον πρόσφατο μεταξύ μας αγώνα. Στο γήπεδο πάντως εγώ γέλασα, γιατί αυτό δείχνει την κατάντια της συγκεκριμένης ομάδας. Πόσο χαμηλά μπορεί κανείς να πάει; πιο κάτω και απο τον πάτο μερικές φορές…

Βάζοντας στο περιθώριο το ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, εμείς βλέπουμε την ομάδα μας και τα δικά μας προβλήματα. Θέλουμε και χρειαζόμαστε τη νίκη και τους τρείς βαθμούς, απο τον αγώνα της Κυριακής. Η ανόρθωση μπορεί να μην έχει νικήσει εδώ και καιρό, όμως, το σενάριο “εν έχουν ομάδα” το έχουμε ξαναζήσει, γι ‘αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Μπορεί η Κυριακάτικη μας αντίπαλος να είναι ΔΥΑΛΥΜΕΝΗ όμως σίγουρα θα μας αντιμετωπίσει πιο σοβαρά εμάς παρα τους άλλους της αντίπαλους. Έτσι είναι και έτσι πάει με όλους τους…. Να προετοιμαστούμε οτι θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες στον συγκεκριμένο αγώνα και το απόγευμα μας σίγουρα δεν θα είναι εύκολο.

Δεν είναι ειρωνικό που γράφω οτι η ανόρθωση παρόλο που είναι δυαλημένη, θα παίξει καλά οταν θα μας αντιμετωπίσει. Αυτό συνέβηκε και άλλες φορές στο παρελθόν με πολλές και άλλες διάφορες ομάδες. Ελάχιστες ομάδες δεν παίζουν το ποδόσφαιρο της ζωής τους όταν αντιμετωπίζουν το ΑΠΟΕΛ! Συζητώντας με την παρέα για το συγκεκριμένο γεγονός λέμε ότι, απο τη μιά μας ανεβάζει επίπεδο γιατί σίγουρα είναι σημαντικό να σε αντιμετωπίζουν οι ομάδες σοβαρά αλλά απο την άλλη, είναι και ειρωνικό το συγκεκριμένο, αφού είναι ΟΛΟΙ εναντίων μας… Ναι προσωπικά, είμαι ένας οπαδός που ΔΕΝ θέλω κανένα μαζί μου και γουστάρω που είμαι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ!

 

Α Ε Ο

Like
Share
Tweet