Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στους Αναγνώστες μας

Μετά από 2 μήνες λειτουργιάς έχουμε λάβει παρά πολύ καλά σχόλια από πολλούς από εσάς και σας ευχαριστούμε. Βλέπουμε τα στατιστικά της σελίδας μας και του Facebook μας και μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε για αυτό που κάνουμε! Η αγάπη μας για το ΑΠΟΕΛ μαζί με το δικό σας καλό σχόλιο μας κάνει ακόμα πιο περήφανους και δυνατούς να είμαστε σε εγρήγορση για το Fan Club APOEL PARTIDARIOS! Μέσα στις μέρες μας, στις δύσκολες αυτές μέρες, μέσα στο άγχος της ζωής και τις ανησυχίες της, έχουμε το ΑΠΟΕΛ να μας γεμίζει τις μέρες μας με χαρές και επιτυχίες. Αυτό το Fan Club δεν το έχουμε για εμάς, το έχουμε για όλους μας!

Γιαυτό και λέω ξανά ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την υποστήριξή σας και σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε εδώ δυνατοί να υποστηρίζουμε την ιδέα του ΑΠΟΕΛισμού και να κρατούμε ψηλά την σημαία μας, περήφανα όπως μας αξίζει! Προσπαθούμε για το καλύτερο και είμαστε εδώ για το ΑΠΟΕΛ και το Fan Club μας. Μην ξεχνάτε ότι στο διάστημα των τελευταίων χρόνων ο ΑΠΟΕΛισμός έχει πλέον γίνει συνήθειο, μόδα (χαχα), ανάγκη, όπως θέλετε πέστε το, έτσι και εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό για τους φιλάθλους και οπαδούς του ΑΠΟΕΛ της Περιφέρειας Παλαιομετόχου.

Μας αξίζει να έχουμε ένα δικό μας τόπο όπου εκεί θα μυρίζει ΑΠΟΕΛ και θα γεμίζει ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!  Αλώστε ποιός δεν θα ήθελε να έβλεπε το ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ χρώμα παντού στη Κύπρο σε κάθε γωνιά του νησιού;

Επίσης ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους χρηματοδότες (sponsors) τι σελίδας μας για την απλόχερη προθυμία να διαφημίσουν στην ιστοσελίδα μας.  Εμείς θα τους υποστηρίξουμε όσον μπορούμε.

Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτό το έργο που ξεκινήσαμε και χρειαζόταν στην Περιφέρεια μας.  Η καλύτερη βοήθεια είναι η γνωστοποίηση του Fan Club και της ιστοσελίδας μας όπως επίσης η εγγραφή μελών.

Άν θέλετε να μας εισηγηθείτε οτιδήποτε για τον σύνδεσμο ή τη σελίδα παρακαλώ  επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Σας ευχαριστούμε!

ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ… εσείς ξέρετε ποιοί είσαστε!

ΑΠΟΕΛ ΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΥΣΤΕΡΙΑ!

 

 

APOEL Sur Fan

Like
Share
Tweet