Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έρχεται η ώρα

που θα αντιμετωπίσουμε την «χειρότερη» μας αντίπαλο. Τους πιο μισητούς πλέον αντίπαλους μας αφού εδώ και καιρό βλέπουμε και ακούμε τις βρωμιές τους καθημερινά. Περιμένουμε τους παίκτες να έρθουν με πάθος και ΔΥΝΑΜΗ στο γήπεδο και να παίξουν το ΚΑΛΥΤΕΡΟ τους παιχνίδι. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ νίκη! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ εξευτελισμό! Θέλουμε να κερδίσουμε αυτούς που τόσο καιρό έκαναν ότι ήθελαν στο παρασκήνιο, με την ΚΟΠ και με τους διαιτητές! Φέτος πρέπει να καταλάβουν ότι θα πάρουμε εμείς το πρωτάθλημα και ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Δεν ανεχόμαστε κοροϊδία και εξυπνάδες ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ!

Αυτά που είπαν οι παίκτες δημοσίως και όχι τα ξέρουμε και θα περιμένουμε  ΠΡΑΞΕΙΣ:

Selim Benachour «Πρέπει να τους Κερδίσουμε…»

Νεκτάριος Αλεξάνδρου – «Το περιμένουμε εδώ και πολύ καιρό…»

H αποστολή για τον αυριανό αγώνα για την ομάδα μας είναι: Pardo, Χιώτης, Κlukowski, Μπίδης, Αλεξάνδρου, Adorno,Αντωνιάδης, Σατσιάς, Benachour, Ηλία, Τζιόλης, Μαντούκα, Πίντο, Μοράις, Μπόρδα, Σέρχιο, Ζουέλα, Αλωνεύτης και Σολωμού. Ο Μπόρδα δεν θα παίξει ανάφερε ο Ιβάν στη χθεσινή δημοσιογραφική του συνέντευξη. Συμβαίνουν πολλά με αυτό τον παίκτη, την Κοπ, την δικαστική κτλ όπως διαβάζετε στα διάφορα site.

Κάμετε τους τα ούλλα!

Ο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ κόσμος, ο πιστός οπαδός της ομάδας μας θα είναι εκεί για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! Θα είμαστε ΧΙΛΙΑΔΕΣ και δεν θα είμαστε καλοί «οικοδεσπότες» ούτε η φιλοξενία μας θα είναι καλή. Ο πάγκος της ανόμαλης θα περάσει καλά αύριο!

14:30 είναι το παιχνίδι και εμείς θα ξυπνήσουμε αύριο κ…μένοι και ορεξάτοι για το πολύ σημαντικο παιχνίδι της ΑΠΟΕΛάρας! Θα είμαστε απο το μεσημέρι στο ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ γσπ και θα αφήσουμε ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ μια φορά τα λαρύγγια μας εκεί!Γαλαζοκίτρινη ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα!

 Όσοι θα είστε εκτός γηπέδου κοπιάστε στο fan club APOEL Partidarios Περιφέρειας Παλαιομετόχου που βρίσκεται δίπλα απο την υπεραγορά Ορφανίδη στο Παλαιομέτοχο. Για κρατήσεις καλέστε 22832191.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Like
Share
Tweet