Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έτσι θα κτυπήσουμε τους Σλοβάκους

Το παιχνίδι με την Σένικα, την Πέμπτη δεν θα δείξει μάλλον το καινούργιο πρόσωπο της ομάδας μας, αυτό γιατί απλά ο πρώτος επίσημος αγώνας θα είναι περισσότερο αναγνωριστικός. Αν φανταστείτε ότι οι νεοφερμένοι δεν έχουν παίξει ούτε έναν αγώνα στο Γ.Σ.Π. τότε είναι λογικό ότι τουλάχιστον το πρώτο 45 λεπτο θα σπαταληθεί στην αναγνωρίση του γηπέδου. Η παλιά σειρά τον παιχτών μας θα είναι σαφώς πιο έτοιμη σε αυτό το κομμάτι και είναι αυτοί το κλειδί του Ιβάν για την επιτυχία στο παιχνίδι της Πέμπτης.

Το σύστημα όπου θα επιλέξει ο coach θα είναι το γνώριμο και επιτυχημένο, όπως αποδείχτηκε τα τελευταία χρόνια στην ομάδα μας 4-5-1, όπου και τα καινούργια πρόσωπα ξεκίνησαν να το συνηθίζουν πλέον. Ο Ιβάν θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την απειρία, περισσότερο, της Σενικα σε αυτό το παιχνίδι παρά να κάνει «κολπάκια» στο σύστημα της ομάδας μας. Οι παίχτες όπου θα κλιθούν να ξεκινήσουν το παιχνίδι θα είναι οι εξής : Τερματοφύλακας :Χιώτης, Άμυνα:  Σέρτζιο, Ζουελα, Μοραις(Μπορδα) , Αλεξάνδρου,  Μέσοι: Πιντο , Σοουζα (Μοραις) , Μαντουκα , Μπιδης , Μπενασουρ, Επίθεση : Αιλτον.

-Το ερώτημα είναι σε πια θέση θα αγωνιστεί ο Μοραις.

– Αυτό θα κρίνει και την συμμετοχή του Σόουζα

– Μαντουκα και Μπιδης: θα τους βλέπουμε πιο συχνά να αλλάζουν πτέρυγες , αυτό γιατί ο Ιβάν θέλει να δίνει περισσότερες βοήθειες στον Αλεξάνδρου στην αριστερή πτέρυγα.

Mr. Tycoon

Like
Share
Tweet