Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αίτημα για τις φωτοβολίδες

Επιτέλους κάποιοι απο τις άλλες ομάδες έχουν λάβει σοβαρά το θέμα των φωτοβολίδων. Τέσσερις ομάδες έχουν απευθυνθεί στην ΚΟΠ. Ζήτησαν αλλαγή του άρθρου της προκήρυξης που προνοεί τιμωρία διεξαγωγής ενός εκτός έδρας αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, μετά απο έξι παραπομπές στη Δικαστική για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στα στάδια.

Οι τέσσερις ομάδες που υπέγραψαν κοινό αίτημα για το συγκεκριμένο είναι το ΑΠΟΕΛ, η ανόρθωση, η άεκ και ο απόλλωνας. Για ποιό λόγο η χομονοια και η αελ δεν υπέγραψαν;;; δεν είναι η ομόνοια που κατηγορεί τον κ.Αντωνίου να μήν μιλά γιατί οι ΑΠΟΕΛίστες τα ανάβουν φέτος και όταν οι ομονοιάτες τα άναβαν πέρσι κανένας δεν τους υποστήριξε;; που είναι όλοι αυτοί να υποστηρίξουν τα πιστεύω τους και τα δικαιώματα τους σαν οπαδοί της ομάδας τους; Οι αελίστες; άπρακτοι και αυτοί; γιατί δεν συμφώνησαν και υπέγραψαν; φωνάζουν για τους οπαδούς τους που ΙΣΩΣ μπήκαν φυλακή και για φωτοβολίδες και γενικά για το ότι ρισκάρουν στα γήπεδα για αυτό το υπέροχο θέαμα και που είναι τώρα;; Δεν γίνεται να παλεύει μόνο ένας και ευτυχώς ακόμη τρείς συμφώνησαν με το αίτημα και απευθύνθησαν στην ΚΟΠ.

Εαν δεκτεί η ΚΟΠ αυτό το αίτημα να το δεκτεί μόνο για τις τέσσερις αυτές ομάδες τότε αφού οι άλλες δεν δέχονται. Να βγεί επίσημη ανακοίνωση απο τα συφί τους να εξηγήσουν τον λόγο, μπορεί στο αίτημα να υπάρχει κάτι που δεν ήταν “ξεκάθαρο“;! Δεν κρίνω, αλλά κατηγορώ γιατί τα λεγόμενα τους είναι πολλά που έρχονται να συμφωνήσουν με το θέμα αυτό αλλά καμία απολύτως πράξη υπέρ του αιτήματος.

Καλη σας μέρα

Like
Share
Tweet