Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αγαπημένε Αγ.Βασίλη,

Σου γράφω να σου πώ ότι φέτος πέρασα την πιο ωραία χρονιά στη ζωή μου. Ευχαριστώ το ΘΕΟ για όλα όσα έζησα με την αρρώστια μου. Δεν ήμουνα καλός άνθρωπος φέτος όμως. Έκανα πολλούς να κλάψουν απο χαρά και απο δυστυχία. Πέρασα απο μεγάλα γήπεδα,ναούς λύγισα πολλούς αντιπάλους και έκανα πολλούς να χάσουν πολλά λεφτά. Δεν το ήξερα ούτε το ήθελα αλλα ΤΟ ΔΕΚΤΗΚΑ και ΗΛΠΙΖΑ και ονειρευόμουν γιατί το δικαιούμουν. Δεν λυπήθηκα για τίποτα αλλά έκλαψα απο χαρά ΨΥΧΗΣ και ΚΑΡΔΙΑΣ. Αγ.Βασίλη, φέτος δεν θέλω τίποτα απο εσένα. Ότι και να μου δώσεις, αφού έχω την υγεία μου πάνω απο όλα, τα άλλα όλα μου τα έδωσε και μου τα δίνει το ΑΠΟΕΛ,η αρρώστια μου, η αγάπη μου, η μανία μου, η τρέλα μου, η καρδιά μου, η ψυχή μου, Η ΖΩΗ ΜΟΥ! H ζωή μου είναι ότι έχω επιλέξει εγώ να είναι: το ΑΠΟΕΛ!

Άγ.Βασίλη να δώσεις δώρα σε όσους χρειάζονται. ΕΓΩ τα πήρα όλα εκείνες όλες τις 267 μέρες που ταξίδεψα με την ΑΠΟΕΛάρα στη Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ρωσία, Ουκρανία, Πολωνία κα. Οι στιγμές που έζησα με την αρρώστια μου μπορεί να μήν ξανατύχουν γιαυτό ευχαριστώ το ΘΕΟ που μου έδωσε φέτος μια σελίδα γραμμένη με ΔΙΑΜΑΝΤΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ (αν υπάρχει τέτοια έκφραση) στη καρδιά μου και στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ σε εσένα και σε όλο το κόσμο.

Να θυμάστε όλοι σας ότι δεν πρέπει να περιμένουμε τον οποιοδήποτε Άγ.Βασίλη να φέρει δώρα γιατί καθημερινά, απλά πράγματα ομορφαίνουν τη ζωή μας αλλά εμείς τα πνίγουμε με την ρουτίνα, το άγχος και τις ανησυχίες της ζωής.

Τo έκανες όπως ήξερες ΘΡΥΛΕ!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ

Like
Share
Tweet