Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αγώνες τμημάτων ΑΠΟΕΛ

Την Δευτέρα πέρασε απο το Τάσος Μάρκου νικηφόρα η ποδοσφαιρική μας ομάδα επικρατώντας με 0-2 της ομάδας της Αγ.Νάπας και πλέον το -3 απο την κορυφή είναι γεγονός. Μετρούμε αντίστροφα το χρονικό πλέον διάστημα που η ομάδα της κοπ του κακου και των μαθητων θα αποχωρήσει απο την κορυφή και θα μεταφερθούμε απο τα πλάγια ΕΜΕΙΣ. Φέτος είδαμε πολλά και δεν δεχόμαστε πλέον άλλα. Την Τρίτη το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ είδε την χομονοια να χάνει με 70-62 και να την στέλνει σιγά σιγά στην δεύτερη κατηγορία εκεί που της αξίζει. Σήμερα, Τετάρτη, η πετοσφαιρική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει το Πανεπιστήμιο στο Λευκόθεο η ώρα 20:00, για την 12η αγωνιστική. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και αισίως να φτάσουμε στην 11η μας συνεχόμενη νίκη! Ο κόσμος αναμένεται να δώσει και απόψε βροντερό παρών στηρίζοντας τους παίκτες μας και παράλληλα επιβραβεύοντας τους για την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Σημειώστε ότι η τιμή εισόδου ορίστηκε στα 5 ευρώ, παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν ενώ ισχύουν φυσικά τα σούπερ διαρκείας. Αυτή τη στιγμή η ομάδα μας της επιτραπέζιας αντισφαίρισης φιλοξενά τον Μαυρομμάτη Αγ.Παύλου στα Σκητήρια Μιχαλάκη Ζαμπά στην Παλουριώτισσα. Δύσκολο παιχνίδι αλλά θα το παλέψουμε και αυτό, εξάλλου το ΑΠΟΕΛ γεννήθηκε για τα δύσκολα! Η ομάδα μας βρίσκεται στην 5η θέση με 18 βαθμούς με τον Μαυρομμάτη να έχει 24.

Οφείλουμε όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες να στηρίζουμε τα διάφορα τμήματα του ΑΠΟΕΛ μας με την παρουσία μας στα διάφορα γήπεδα όπου οι ομάδες μας παλεύουν για τίτλους και κατακτήσεις. Μήν ξεχνάτε ότι το ΑΠΟΕΛ μας εδώ και χρόνια έχει το σκήπτρο για την ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στα διάφορα αγωνίσματα! ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Λεπτομέρειες και αποτελέσματα καθημερινά σχεδόν όλες τις ώρες θα ενημερώνεστε απο το twitter μας και φυσικά την σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/ApoelPartidarios

Like
Share
Tweet