Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

αεκ-ΑΠΟΕΛ (Κυριακή 18:00, ΓΣΖ)

Ακόμα ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι καλείτε η ομάδα μας να αντιμετωπίσει αύριο με την άεκ στο ΓΣΖ. Θα ταξιδέψουμε στην Λάρνακα να αντιμετωπίσουμε την ομάδα της άεκ που είναι φορμαρισμένη και αποφασισμένη να μας πάρει πόντους. ΌΜΩΣ εμείς, δεν θα διακινδυνέψουμε να χάσουμε πόντους για τον οποιοδήποτε λόγο. Η ομάδα φαίνεται και είναι σε καλύτερη κατάσταση όσο αφορά τους τραυματισμούς αφού πλήν του Ατόρνο, οι περισσότεροι παίκτες είναι στη διάθεση του Ιβάν για το Κυριακάτικο παιχνίδι. Απαιτούμε και χρειαζόμαστε τη νίκη να πάμε στο 5χ5 και να κρατηθούμε κοντά στην κορυφή που ελπίζουμε να κατακτήσουμε σε λίγο καιρό. Η ομάδα θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και να εμφανιστεί προσγειωμένη και πειθαρχημένη στο γήπεδο.

Ο Πορτοκαλί άρρωστος κόσμος ήδη έχει προμηθευτεί το εισιτήριο για τον αγώνα (σημείωση: μειωμένη τιμή για τους κατόχους διαρκείας). Ήδη έχουν πωληθεί περισσότερα απο 1700 εισητήρια και αναμένετε ότι το ΓΣΖ την Κυριακή στις 18:00 θα είναι κατάμεστο απο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ τρελλούς που εδώ και καιρό έχουν να μπούν σε γήπεδο να δούν την αρρώστια τους. Θα είμαστε δίπλα στην ομάδα και θα φωνάζουμε 90λεπτά γιατί ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΑ ΠΕΙ 90 ΛΕΠΤΑ ΦΩΝΗ!

Περιμένουμε την ομάδα να αποδώσει στο μέγιστο για να δούμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τη νίκη και τους τρείς βαθμούς. Τίποτα λιγότερο Τίποτα περισσότερο εξάλου η δουλειά τους είναι. Εμάς η δουλειά μας είναι στις κερκίδες!

Στην αποστολή συμμετέχουν οι ακόλουθοι 19 ποδοσφαιριστές:

1. Pardo
2. Κίσσας
3. Klukowski
4. Oliveira
5. Budimir
6. Αλεξάνδρου
7. Αντωνιάδης
8. Biton
9. Benachour
10. Τζιόλης
11. Manduca
12. Pinto
13. Morais
14. Borda
15. Mario Sergio
16. Αλωνεύτης
17. Καρυπίδης
18. Σολωμού
19. Beckmann

Όσοι θα απέχουν απο τα γήπεδα ας κοπιάσουν στο φαν κλαπ APOEL Partidarios στο Παλαιομέτοχο να απολαύσουν το παιχνίδι απο εκεί!!! Το φαν κλαπ μας βρίσκεται δίπλα απο την υπεραγορά ορφανίδης. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και αν επιθυμείτε μπορείτε να εγγραφείτε στο φαν κλαπ μας!

Οι τιμές των εγγραφών είναι:
– €5 για παιδιά κάτω των 16 ετών
– €10 για άτομα από 16 ετών και άνω

Με κάθε εγγραφή ένα καπελάκι  του APOEL PARTIDARIOS δώρο!

 

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Like
Share
Tweet