Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

αεκ VS AΠΟΕΛ (Κυριακή 21/4, ώρα 17:00 @ΓΣΖ)

Τελευταία ευκαιρία θα έλεγα είναι το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας που θα γίνει την Κυριακή ενάντια στην άεκ για να κερδίσουμε και να πάμε ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαστε στην ευθεία των play off και απομένουν πολύ λίγα παιχνίδια. Δεν τα πήγαμε καλά στις προηγούμενες αγωνιστικές  μας υποχρεώσεις αλλά την Κυριακή καλούντε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουμε τη νίκη.

Καλούντε οι παίκτες να παίξουν παθιασμένα την άεκ που έρχεται “κτυπημένη” απο τον απόλλωνα στον προηγούμενο μεταξύ τους αγώνα. Βαθμολογικά θέλει την τρίτη θέση η άεκ, που οδηγεί στην Ευρωπη, αλλά απο το χέρι μας είναι να μήν πάρει τους βαθμούς αύριο! Μην ξεχνάτε ότι και την επόμενη βδομάδα θα αντιμετωπίσουμε την άεκ αλλά αυτή τη φορά θα είναι σπίτι μας. Δεν θέλουμε όμως να περνούν οι αγωνιστικές χωρίς βαθμολογικό κέρδος γιατί πολύ το καθυστερήσαμε το πρωτάθλημα σωστά;

Καλείτε ο κόσμος να φορέσει τα ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ του και να έρθει στο γήπεδο για να φωνάξει και να στηρίξει την ομάδα! Όπως ανάφερε και ο Νούνο, οι παίκτες γουστάρουν να είμαστε κοντά τους και να παίζουν για εμάς! Το ίδιο εμείς γουστάρουμε είναι να είμαστε πάντα κοντά στην ομάδα και να τραγουδούμε για αυτή δίνωντας την ψυχή μας κάθε φορά που είμαστε στο γήπεδο!

Καλείτε ο προπονητής και το προπονητικό τίμ να παρατάξουν την ομάδα με το σχήμα που θα αποφέρει γκόλ στο γήπεδο και φυσικά τη νίκη.

Πρέπει όλοι να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας που δεν είναι άλλος απο τη νίκη, τους 3 βαθμούς και το ΕΠΟΜΕΝΟ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που εδώ και αρκετό καιρό επιθυμούμε!!!

 

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

Like
Share
Tweet