Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αελ vs ΑΠΟΕΛ Δευτέρα 26/11/2012 και ώρα 19:00

Την Δευτέρα 26/11/2012 και ώρα 19:00 έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι έκτος έδρας με την Αελ.  Είναι δύσκολο για πολλούς λόγους αλλά κύριως γιατί προερχόμαστε από μια ήττα εντός έδρας.  Το ΑΠΟΕΛ καλείτε να βρει τις δυνάμεις να αντεπεξέλθει τις δυσκολίες του αγώνα.  Η τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να περάσουμε νικηφόρα από την Λεμεσό για να επανέλθει ξανα η ηρεμία στη ομάδα μας. Μια ήττα μπορεί να μας φέρει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Οι δικαιολογίες, είχαμε τραυματίες, διαιτητές κ.α δεν είναι για μας τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ. Πρέπει να παίζουμε δυνατά, μυαλωμένα και συγκεντρωμένα για να τελειώνουμε τις φάσεις και τα παιχνίδια. Είμαστε ΑΠΟΕΛ και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα έκτος από την νίκη δεν μας ικανοποιεί. Έτσι είμαστε εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, απαιτητικοί με την ομάδα μας.  Έχουμε πάρα πολλές δυνατότητες και αυτό το γνωρίζουμε όλοι μας.

Όσοι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ από την Περιφέρεια Παλαιομετόχου για διάφορους λόγους δεν μπορούν να παρευρεθούν δίπλα στη ομάδα μας στο Τσείριο, μπορούν να έρθουν στον Fan Club μας APOEL PARTIDARIOS στο Παλαιομέτοχο να το παρακολουθήσουν παρέα με άλλους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ. Η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη και ελπίζουμε στο τέλος του αγώνα να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ακόμα μια σημαντική νίκη της ομαδάρας μας.

ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Like
Share
Tweet