Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

αελ VS ΑΠΟΕΛ (Τσίρειο, 14 Σεπτεμβρίου, 19:00)

1186126_302877319853743_432054382_nΈχουμε φτάσει στην 2η αγωνιστική του φετινού πρωτάθληματος. Αυτή τη φορά η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην λεμεσό και καλείτε να αντιμετωπίσει την διψασμένη αελ στο τσίρειο. Ο Πάουλο Σέρτζιο έδωσε συνέντευξη σήμερα δηλώνοντας οτι δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι, εμείς θέλουμε νίκη! Θετικός και αποφασισμένος φόρτζα για τη νίκη όπως και εμείς σαν οπαδοί! Ο προπονητής μας όμως ανάφερε οτι η ομάδα έχει αδυναμίες. Εμείς λέμε να διορθωθούν άμεσα! Χωρίς γιατί και δικαιλογίες!!!

Για ακόμα μια φορά οι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ θα είναι δίπλα στο ΑΠΟΕΛ. Γουστάρουμε το τσίρειο και το δείχνουμε κάθε φορά που πάμε εκεί. Δυναμικοί με ψυχή και φωνή πάντα βοηθούμε την ομάδα για το καλύτερο.

Ο Χρυσοστόμου θα είναι ο διαιτητής στο αυριανό ντέρμπυ. Ο Μαντούκα και ο Μπένα δεν είναι έτοιμοι και ο Πάουλο Σέρτζιο δήλωσε καθαρά οτι ο Ντα Σίλβα αντί του Καμπράλ θα είναι στο αρχικό σχήμα. Οι παίκτες πρέπει να μπούν στο γήπεδο δυναμικά να προσπαθήσουν για το καλύτερο και να ζητήσουν τη νίκη και τους 3 βαθμούς. Όταν η ομάδα οργανωθεί και παίξει καλά δεν φοβάτε κανένα. Μετά απο το μέτριο ποδόσφαιρο σε μεγάλα τακτά χρονικά διαστήματα σε προηγούμενους αγώνες οι οπαδοί μας δικαιολογημένα δεν σηκώνουν πλέον αστεία. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ κύριοι! ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ…!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

Like
Share
Tweet