Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αεπ Vs ΑΠΟΕΛ 02/12/2012 Ωρα 18:00

Νίκη να συνεχίσουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του κυπριακού πρωταθλήματος, ελπίζω σύντομα και ΠΡΩΤΟΙ, ΚΑΘΑΡΑ και ΩΡΑΙΑ γιατί φέτος είδαμε και θα δούμε πολλά. Η ομάδα μας έρχεται αντιμέτωπη με την «κουρασμένη» Αθλητική Ένωση Πάφου που βρίσκεται στην τελευταία θέση στον πίνακα με 3 νίκες 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Να ελπίσουμε ότι θα αυξηθούν οι ήττες αλλά και τα τέρματα που θα δεκτεί κατα πολύ αφού το αμέσως επόμενο παιχνίδι θα αντιμετωπίσουμε την ανόμαλη του κάκου που φέτος νομίζει ότι θα κυριαρχεί εκεί που δεν πρέπει. Το παιχνίδι όπως και πολλά άλλα κρύβει παγίδες. Δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο απλά τα στατιστικά είναι κατά της πάφου άρα υπέρ εμας. Μέχρι να λήξει το παιχνίδι ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι σίγουρο πλέον. Θα αναμένουμε τον Ατόρνο πίσω να σκοράρει γιατί πολύ αργεί! Ρε Ατόρνο εεεε !

Οι ΑΠΟΕΛίστες θα είναι εκεί, άλλοι απο την Παρασκευή, άλλοι απο το Σάββατο και άλλοι κάνοντας ενα ωραίο ταξιδάκι περνόντας απο την αγαπημένη λεμεσό, πηγαίνοντας πάφο για να φωνάξουν πάλι για την αρρώστια τους. Δεν σε αφήσαμε ούτε θα σε αφήσουμε ποτέ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΘΡΥΛΕ μου γιατί όπου και να παίζεις εμείς πιστοί ΕΚΕΙ!

Τα 2,400 εισητήρια που μας δώσαν οι Παφίτες δεν θα αρκέσουν για όλους τους ΑΠΟΕΛίστες να βρίσκονται κοντά στην ομάδα οπόταν σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στο fan club APOEL Partiarios στο Παλαιομέτοχο να “αρρωστήσουμε” μαζί για τον ΘΡΥΛΟ. Βρισκόμαστε δίπλα στην υπεραγορά Ορφανίδη. Στο fan club μας θα δείτε και τα καινούργια μας προϊόντα!

Όσοι θα είναι στην Πάφο για τον αγώνα προσκαλούντε στο fan club ΑΠΟΕΛ στη Πάφο (ανακοίνωση απο τον ΠανΣυΦι ΑΠΟΕΛ στην σελίδα www.au-79.net) απο τις 15:00. Μετά απο πληροφορίες μας, το Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Πάφου βρίσκεται στο παραλιακό δρόμο στον πεζόδρομο που οδηγεί στο Κάστρο. Υπάρχουν μεγάλες φοίνικες και σε μια από αυτή γράφει ΑΠΟΕΛ. Απέναντι είναι το Fan Club.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!

 

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

 

Όσοι θα πάτε στο fan club για να δείτε τον αγώνα…μια έκπληξη σας περιμένει!

Κατα τη διάρκεια του αγώνα την Κυριακή θα υπάρχει λίστα εγγραφής (λαχνός) αξίας €2,00

και θα γίνει κλήρωση με δώρο μια ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΦΑΝΕΛΑ της ομάδας μας!

Αγοράζοντας έστω και ένα λαχνό έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε την συγκεκριμένη φανέλα!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Like
Share
Tweet