Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ακαδημίες: Αξιολόγηση τριών!

3neewwwwΧθές τρείς νεαροί ποδοσφαιριστές απο τις ακαδημίες μας πέρασαν ήδη εργομετρικά και την Παρασκευή θα προπονούντε με την πρώτη ομάδα! Οι Βασίλης Παπαφώτης, Χρίστος Τζαμάς και Ανδρέας Θεμιστοκλέους θα αξιολογηθούν από τον προπονητή μας Paulo Sergio. Είναι η ευκαιρία τους να κάνουν το σημαντικό βήμα στην ποδοσφαιρική τους καριέρα και να  πάρουν αν αξίζουν την ευκαιρία να έρθουν στην πρώτη ομάδα του ΑΠΟΕΛ!

Οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές είναι διεθνείς με την Εθνική ομάδα των Νεών.

Βασίλης Παπαφώτης (μέσος, 10 Αυγούστου 1995, 1.72m, 60kg) , Χρίστος Τζαμάς (αμυντικός, 6 Σεπτεμβρίου 1995, 1.78m, 65kg) και Ανδρέας Θεμιστοκλεους (αμυντικός, 8 Μαρτίου 1994, 1.77m, 67kg).

Ο Βασίλης Παπαφώτης έκανε δηλώσεις πριν 2 χρόνια για το πόσο θέλει να παίξει στην πρώτη ομάδα!!!  «Προτίμησα τον ΑΠΟΕΛ, επειδή είναι η ομάδα που υποστηρίζω. Θέτω ως στόχο να αγωνιστώ σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν το κρύβω πως όνειρό μου είναι να παίξω στην πρώτη ομάδα του ΑΠΟΕΛ».

Καλή αρχή παικτούρες! Ζητούμε βλαστάρια σαν και εσάς στην πρώτη ομάδα εδώ και χρόνια. Θα σας στηρίξουμε με τα 1000 και θα ζητήσουμε να σας δούμε! Είμαστε περήφανοι για εσάς και θέλουμε να βγάζουμε παίκτες απο τις ακαδημίες αφού είμαστε μια τεράστια ομάδα με τεράστιους στόχους όχι μονο στο Κυπριακό πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη!

Like
Share
Tweet