Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ακόμα μια Ευρωπαϊκή διάκριση!

Πρόσφατα σε κάποιο άλλο άρθρο μας είχαμε γράψει ότι η ομάδα μας είναι απο τις καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη με μόνο 10 γκόλ στο παθητικό μας, κάνοντας παρέα στην πρώτη πεντάδα με μεγαθήρια! Η μιά διάκριση έρχεται μετά την άλλη! Ναί αγαπητοί ΑΠΟΕΛίστες, ακόμα μια Ευρωπαϊκή διάκριση για την ομάδα μας! Είμαστε στην ΠΡΩΤΗ θέση με την Μπάγιερν Μονάχου όσο αφορά τα εκτός έδρας παιχνίδια. Έχουμε 11 νίκες και 1 ισοπαλία, 27 γκόλ υπέρ-3 κατά, ενώ η Μπάγιερν 28 υπέρ και 1 κατά. Είναι πολύ σημαντική και η πρώτη διάκριση αλλά και αυτή. Η πρώτη μας κρατάει κοντά στον στόχο μας, το πρωτάθλημα και η άλλη μας είναι απλά ένα ΥΠΕΡ.

Κάποτε το ΓΣΠ ήταν μια πραγματικά καυτή έδρα και πολύ λίγοι περνούσαν απο το “σπίτι μας“. Εδώ και λίγο καιρό χαλάσαμε τις ωραίες παραδόσεις που είχαμε να δυσκολεύουμε τον αντίπαλο στη Λευκωσία. Δεν πρέπει να το ξεχνούμε αυτό γιατί είναι εξίσου σημαντικό για την κατάκτηση του τίτλου. Κοντεύουν οι αγώνες των Play off και χρειαζόμαστε νίκες είτε εντός είτε εκτός έδρας. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε πώς κάναμε τον αντίπαλο να τρέμει στο ΓΣΠ.  Πώς το ΓΣΠ έτρεμε όταν 15οοο ΑΠΟΕΛίστες  φώναζαν σπρώχνοντας την ομάδα στην νίκη!

Ας κάνουμε λοιπόν ξανά το ΓΣΠ μια δύσκολη έδρα για τον αντίπαλο μας αρχίζοντας απο την αέλ το Σάββατο και σιγά σιγά να γράψουμε ΑΚΟΜΑ μια Ευρωπαϊκή διάκριση!!! Πρέπει με τον κάθε τρόπο να βοηθήσουμε την ομάδα να πάρει τη νίκη σε αυτό τον αγώνα και να αρχίσουμε να μετράμε διαρκίσεις και στα εντός έδρας παιχνίδια!

Μήν ξεχνούμε ότι εμείς οι οπαδοί θα κάνουμε το καθήκον μας στις κερκίδες,

αρκεί φυσικά και οι παίκτες να κάνουν το καθήκον τους στο γήπεδο!!!

Like
Share
Tweet