Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ακόμη μια Ευρωπαϊκή Νίκη του ΑΠΟΕΛ

Πέρασε και αυτή η νύχτα.  Δεν ήταν εύκολος ο αγώνας γιατί απλά δεν παίξαμε.  Πολύ μέτρια η ομάδα με κενά στην αμυντική λειτουργία και έλλειψη του γρήγορου, εύκολου τέρματος.  Μας άγχωσαν σε αρκετά χρονικά διαστήματα αφού σε κάποιο σημείο του αγώνα ο Χιώτης έπρεπε να παρέμβει για να αποκρούσει…

ΔΕΝ έπρεπε να θεωρήσουμε επειδή νικήσαμε εντός έδρας  με 2-0 θα πηγαίναμε για προπόνηση στο εκτός έδρας παιχνίδι.  Ποτέ ο Ιβάν δεν μειώνει τον αντίπαλο και καλό θα ήταν και οι παίκτες μας να ακολουθήσουν το ίδιο σκεπτικό.  Δεν θέλουμε μέτριες και κακές εμφανίσεις από την ομάδα σε «αδιάφορα» παιχνίδια γιατί απλά δεν της αρμόζουν τέτοιες.  Ο ΑΠΟΕΛίστας θέλει την ομάδα να σταθεί στο ύψος της και να αντιμετωπίζει το κάθε παιχνίδι όπως πρέπει.  Θέλουμε να είμαστε σίγουροι για το παίξιμο μας και το καλό παίξιμο από τους παίκτες μας σχεδόν πάντα φέρνει πολύ καλά αποτελέσματα.  Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε γιατί πλέον είδαμε ότι το θέμα Ευρώπης είναι εξαιρετικά σημαντικό,  αποφέρει χρήματα στην εταιρεία πριμ στους παίκτες, νίκες, βαθμολογίες κτλ.  Μας άρεσε η πολύ καλή κίνηση του προπονητή μας Ιβάν να βάλει τον νεαρό Μάρκο Χαραλάμπους στο παιχνίδι!  Αναμένουμε πάντα έτσι κινήσεις για να δίνεται και ευκαιρία στα παιδιά που έρχονται από τις ακαδημίες μας! Παιδιά σαν και αυτά παίζουν για τη φανέλα!

Ξέρω σίγουρα ότι στον επόμενο αγώνα της ομάδας μας θα σταθούμε γερά και θα παίξουμε όπως μας αρμόζει και όπως πρέπει. Ο ΑΠΟΕΛίστας είναι πολύ περήφανος και θέλει να είναι ΠΑΝΤΑ περήφανος. Εμείς το επόμενο αγώνα θα είμαστε εκεί.  Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ ανακοίνωσε ότι στο φετινό πακέτο εισιτηρίων διαρκείας θα συμπεριληφθεί και το 2ο εντός έδρας Ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας μας.  Μπράβο για την σωστή και καλή πράξη και όπως πάντα αναμένουμε περισσότερα.  Μην ξεχνάτε ότι ήδη έχουμε περάσει τα 6000 εισιτήρια διαρκείας και εμείς είμαστε πάντα εκεί!

Καλη συνέχεια  ΑΠΟΕΛάρα  μου!

SING LOUD – SING PROUD

 

APOEL Sur Fan

 

Like
Share
Tweet