Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ανανεώσεις και μειώσεις συμβολαίων!

imagesΑναναιώσεις και μειώσεις ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες μέρες για πολλούς παίκτες στην ομάδα μας. Ο Μαρίνος Σατσιάς υπέγραψε για ακόμα ένα χρόνο, ο Αλεξάνδρου για ακόμα τρία, ο Μπόρδα με μειωμένο συμβόλαιο (25%) μέχρι το 2015, ο Ολιβέιρα για ακόμα ένα χρόνο και αυτός με μειωμένο συμβόλαιο όπως και ο Μαντούκα για ακόμα δύο χρόνια. Ο Αλωνεύτης δέκτηκε μειωμένο συμβόλαιο και αυτός. Πολλές οι ανανεώσεις και τα συμβόλαια είτε συμφωνούμε είτε όχι.

Πολλοί οπαδοί μας θεώρησαν υπερβολικό το συμβόλαιο του Μπόρδα για ακόμα τρία χρόνια επίσης θεώρησαν πολλά και τα χρήματα που θα παίρνει. Έντονες συζητήσεις μεταξύ των οπαδών μας είναι και τα θέματα: Κλούκο, Μπένα, Πίντο. Για τον τελευταίο αλίμονο να μήν καθόμαστε στα κάρβουνα και να περιμένουμε το ΝΑΙ του. Για τον Κλούκο που έχει συμβόλαιο οι περισσότεροι οπαδοί μας είναι δυσαρεστημένοι και δεν θέλουν να συνεχίσει αλλά δύσκολο να γίνει κάτι. Πολλά τα θετικά που φεύγει ο Ζουέλα. Ο Μάριος Ηλία έγραψε πρόσφατα στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ότι πρόσωπα που θεωρούσε να ήταν κοντά του την κάνουν με “ελαφρια πηδηματάκια” και αυτό γιατί γράφτηκε ότι ο Πάουλο δεν τον υπολογίζει για τη νέα χρονιά. Δεν έβγηκε κάτι επίσημο αλλά απο τα γραφόμενα του Μάριου καταλαβαίνουμε πολλά.

Τελειώνει αυτή η έντονη εβδομάδα όσο αφορά τα συμβόλαια πολλών παικτών αλλά και μειώσεις. Δεν αλλάζει πολύ και ο κορμός της ομάδας αλλά θα περιμένουμε τον αγαπημένο μας Πούρσα μαζί με το νέο μας προπονητή Πάουλο να βγάλουν στη φόρα ονόματα για νέες μεταγγραφές.

Like
Share
Tweet