Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ανανεώσεις Σατσιά και Αλεξάνδρου

32594Ανανέωση για ένα χρόνο ακόμα έγινε απο τον αρχηγό μας Μαρίνο Σατσιά για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο με μειωμένες απολαβές 40%. Επίσης, τρία χρόνια ακόμα θα παραμείνει ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου στην ομάδα μας! Χαρούμενοι και οι δύο μίλησαν για το γεγονός αυτό. Απο τα λεγόμενα τους φάνηκαν και οι δύο να θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα στη νέα χρονιά για ότι χρειαστεί! Καλή συνέχεια να τους ευχηθούμε και ότι καλύτερο να το πετύχουν με την ομάδα μας!!! Διαβάστε τις δηλώσεις τους:

Δηλώσεις Μαρίνου Σατσιά:

«Θεώρησα ύψιστη υποχρέωση μου να προσαρμοστώ με τη νέα τάξη πραγμάτων στην ομάδα μου και στο κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα. Ήταν οφειλόμενο καθήκον μου ως αρχηγός της ομάδας να αποδεχτώ μείωση 40% στις απολαβές μου για να βοηθήσω άμεσα και ουσιαστικά σε ένα νέο ξεκίνημα του ΑΠΟΕΛ. Ευχαριστώ τον προπονητή μου που με επέλεξε στα πλάνα του και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας. Ευχαριστώ επίσης θερμά τον πρόεδρο Φοίβο Ερωτοκρίτου για την άψογη συνεργασία μας».

Δηλώσεις Νεκτάριου Αλεξάνδρου:

«Ήταν μια απόφαση που από πλευράς επιλογής ομάδας δεν υπήρχε δεύτερη. Ήταν η θέληση μου να υπογράψω στην ομάδα που παίζω και τόσα χρόνια στην Κύπρο. Ηταν σημαντικό για μένα η θέληση που έδειξε η ομάδα για να παραμείνω και τα τρία χρόνια συμβόλαιο δείχνουν την διάθεση και την δική μου διάθεση αλλά και της ομάδας για αυτό και έχω δεχθεί μια πρόταση προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα της ομάδας,. Το μόνο που απομένει είναι να συνεχίσουμε στο ίδιο ρυθμό που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια με επιτυχίες που θα καθιερώσουν το ΑΠΟΕΛ στην συνείδηση των φιλάθλων στο επίπεδο που ήταν τα τελευταία πέντε χρόνια.»

Like
Share
Tweet