Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αν έχουμε α…. !

imagesΜετά και τα τελευταία γεγονότα απο πλευράς ΚΟΠ έχω αηδιάσει ΤΕΛΙΩΣ την ομοσπονδία που αντί να προστατεύει το Κυπριακό ποδόσφαιρο, το σκοτώνει αργά και επώδυνα. Καπάκι του όλου θέατρου του παραλόγου έρχεται και το θέμα της KOΠ ΤV! Ο κουτσκούμνης λέει οτι πέτυχε ο σχεδιασμός της ΚΟΠ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Εκείνο που δεν μας είπε είναι πως για να πετύχει έστω και με τις ομάδες που συμφώνησε η ομοσπονδία εκμεταλλεύτηκε την οικονομική αδυναμία των ομάδων και χρησιμοποίησε διάφορους τρόπους για να αναγκάσει τις ομάδες να δεκτούν. Ναί και το θέατρο του παραλόγου παίρνει τεράστιες διαστάσεις. Όπου υπάρχει ευρώ ο κουτσοκούμνης βάζει το χεράκι του…

Αφήνω το συγκεκριμένο θέμα στο περιθώριο και φέρνω στο τραπέζι τα περι ποδοσφαίρου αφού τα πράγματα είναι χειρότερα εκεί. Το τελευταίο τραγελαφικό ήταν που ο ΑΠΟΕΛ (Πετρίδης, apoel.net, και ο ΠανΣυΦι) θα πάνε δικαστική. Γιατί άραγε; Τι πλήγωσε τον κουτσοκούμνη; Πόσο πονάει η αλήθεια κ.Κουτσοκούμνη; Κτυπάτε αλύπητα τον ΑΠΟΕΛ και εμείς δεν θα σας χαρίσουμε. Είσαι επικίνδυνος δεν πρέπει πλέον να είσαι πρόεδρος της κοπ.

Εδώ και καιρό σκέφτηκα, με βαριά καρδιά, κάτι που ίσως θα ενοχλήσει πολλούς οπαδούς μας αλλά πιθανώς να είναι ο “ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ”! Είναι εύκολο να κτυπάς αλλά όταν σε κτυπούν και δεν μπορείς να αντιδράσεις είναι αυτό που λέμε… η εκδίκηση σερβίρεται σε κρύο πιάτο.

ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΕΣ!

Έχουμε α…. να μην ξαναπάμε;

Πόλεμος στους αντίπαλους αλλά και στην ίδια την κοπ!

Πολλοί φίλοι και γνωστοί εδώ και χρόνια αρνούντε να δώσουν έστω και ένα σεντ σε αλλόθρησκους. Δικαιολογημένα ή όχι αυτό συμβαίνει απο αρκετούς ΑΠΟΕΛίστες και είναι ο δικός τους τρόπος να “κτυπούν τον αντίπαλο” εκεί που πονεί – οικονομικά δηλαδή. Μιλώντας με κάποιους φίλους για το συγκεκριμένο θέμα μου ανάφεραν οτι είναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ το ποσό των 20ευρώ για ένα εκτός έδρα αγώνα. Εφόσον δεν υπάρχει λύση και η κοπ ή το αντίπαλο σωματείο δεν βοηθά τότε η λύση τους είναι να μην ακολουθούν την ομάδα στα γήπεδα εκτός της έδρας μας.

Το πρώτο που θα σκεφτείτε είναι, να αφήσουμε την ομάδα μόνη; αυτό ήταν και το σχόλιο μου στην πάραπανω παράγραφο … με πολύ βαριά καρδιά. Το ξέρω αλλά σκεφτείτε πόσο θα στοιχίσει της ΚΟΠ όταν οι ΑΠΟΕΛίστες δεν θα πάνε σε ΚΑΝΕΝΑ εκτός αγώνα της ομάδας. Πόσο θα αντέξουν; Τα σχόλια δικά σας, και αν είναι να συμβεί αυτό τουλάχιστο τα σωματεία θα σεβαστούν και θα σκεφτούν δεύτερη φορά για να βάλουν το εισιτήριο 20ευρώ! Κανένας δεν πρέπει να εκμεταλλεύεται την αρρώστια του ΑΠΟΕΛίστα και κανένας δεν πρέπει να παίζει με τη νοημοσύνη του ΑΠΟΕΛίστα.

Ανώνυμος

Like
Share
Tweet