Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΑΠΟΕΛ:Καλλιέργεια όλων των αθλημάτων!

Ότι αλλάξαμε επίπεδο σαν ΑΠΟΕΛ το ξέραμε. Έιδαμε φέτος πολλά και διάφορα αθλήματα απο το ΑΠΟΕΛ Σωματείο αλλά αυτό είναι άξιο αναφοράς και συγχαρητηρίων! Διαβάστε και νιώστε την περηφάνια του να είσαι ΑΠΟΕΛ και να βρίσκεσε παντού, σε όλα τα αθλήματα ακόμα και τοξοβολία! Το ΑΠΟΕΛ σαν αθλητικό σωματείο προβάλλει και προωθεί την καλλιέργεια όλων των αθλημάτων. Στα πλαίσια της πιο πάνω πολιτικής το σωματείο μας σε συνεργασία με το σωματείο τοξοβολίας «Λευκωσίας» διοργανώνει την Κυριακή 3 Μαρτίου μεταξύ των ωρών 10 πμ & 1μμ επίδειξη του πολύ ωραίου αθλήματος της τοξοβολίας στις εγκαταστάσεις της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι φίλοι της του ΑΠΟΕΛ θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητες και δεξιότητες τους στο άθλημα αυτό και παράλληλα όσοι θέλουν θα μπορούν να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς με αρκετά δώρα, όπως δωρεάν μαθήματα τοξοβολίας, εισιτήρια διαρκείας ΑΠΟΕΛ, δώρο-κουπόνια από το Orange Shop κ.α.

Παρόν στην εκδήλωση θα δώσουν αθλητές του ΑΠΟΕΛ από διάφορα αθλήματα όπως και μέλη του Δ/Σ.

Καλούμε τους φίλους του σωματείου όπως δώσουν το παρόν τους περνώντας ευχάριστα το πρωινό της Κυριακής τους, έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ασκηθούν σε ένα διαφορετικό άθλημα.

Οι εγκαταστάσεις της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας βρίσκονται στο χώρου του Μακαρίου σταδίου δίπλα από το πολύ-προπονητίριο. Στον χώρο λειτουργεί και καφετέρια.

Πηγή άρθρου: www.apoel.com.cy

Συγχαρητήρια στο Σωματείο ΑΠΟΕΛ που κάθε μέρα είναι ενεργό, σκέφτετε τον ΑΠΟΕΛίστα σαν άνθρωπο! Μπράβο γιατί εκτιμά και σέβετε τα διάφορα αθλήματα! Μπράβο σε όλους όσους εργάζονται για αυτές τις εκδηλώσεις! Και είς ανώτερα!

Like
Share
Tweet