Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΑΠΟΕΛ-Αγία Νάπα (Δευτέρα 5 Νοεμβρίου – 19:00)

Φθάνουμε και επίσημα στην 8η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος. Η ομάδα μας καλείτε να αντιμετωπίσει την ομάδα της Αγίας Νάπας την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012 η ώρα 19:00. Η αντίπαλη ομάδα βρίσκεται στην 12 θέση του βαθμολογικού πίνακα με 1 νίκη, 1 ήττα και 4 ισοπαλίες, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας ξεγελά. Όταν υποτιμούμε τον αντίπαλο πάντα ξέρουμε ότι δεν μας βγαίνει σε καλό.

Θα πρέπει παρόλο που βλέπουμε τον αγώνα να μήν είναι ντέρμπυ να τον αντιμετωπίσουμε σαν ντέρμπυ. Η ομάδα μας θα πρέπει να παρουσιαστεί δυνατή και συγκεντρωμένη στο γήπεδο για να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλο παρά νίκη και τους 3 βαθμούς. Δεν θα χρειαστεί οι παίκτες να κουραστούν αν το θελήσουν να παίξουν ποδόσφαιρο για λίγη ώρα και σίγουρα καθαρίσουν το παιχνίδι γρήγορα. Αυτο θα συμβεί μόνο αν το θελήσουν οι ίδιοι. Δεν είναι δύσκολος αντίπαλος αλλά ας μην τον κάνουμε εμείς να φανεί δύσκολος. Το γράψαμε και άλλες φορές και το ξαναγράφουμε. Όταν το ΑΠΟΕΛ θέλει κάτι θα το έχει! Πίστη και προσπάθεια μόνο και τα υπόλοιπα έρχονται.

Ο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ κόσμος καλείτε ακόμα μια Δευτέρα να παρουσιαστεί στο γήπεδο. Να δούμε και εμείς πότε θα σταματήσουμε να παίζουμε Δευτέρα στα γήπεδα και να έχουμε τα Σαββατοκυρίακα μας “άδεια” . Νιώθουμε σαν και μας κάνουν πόλεμο και μας βάζουν τιμωρία για το θέμα της ημέρας των αγώνων μας στο ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται να παίζουμε συνέχεια τέτοια μέρα. Κάποιος ας διαμαρτυρηθεί επίσημα για το συγκεκριμένο θέμα για να μήν συνεχιστεί γιατί δυστυχώς δεν μπορεί όλος ο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ κόσμος να πηγαίνει Δευτέρα στο γήπεδο.

Συνεχίζεται η online προπώληση για τον συγκεκριμένο αγώνα. Λόγο της ημέρας, δεν θα μπορέσει όλος ο ΑΠΟΕΛίστικος κόσμος να βρίσκεται στο γήπεδο δυστυχώς. Κοπιάστε τότε μαζί μας στο fan club APOEL Partidarios στο Παλαιομέτοχο να παρακολουθήσουμε τον αγώνα μαζί. Σχόλια για το fan club δεκτά! Μπορείτε να δείτε τα footer μας και αν θελήσετε να γραφτείτε μέλη παίρνοντας την φανέλα του fan club μας δωρεάν. Επίσης, αν θέλετε να προκρατήσετε τραπέζι για την Δευτέρα καλέστε στο 22832191.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Like
Share
Tweet