Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΑΠΟΕΛ-αεκ (1-2)

Ήρθε η πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα μας (ελπίζω και η τελευταία) απο την αεκ σε ενα παιχνίδι που είδαμε πολλά. Το πρώτο ημίχρονο το ΑΠΟΕΛ δεν ανταποκρίθηκε ΚΑΘΟΛΟΥ στους ρυθμούς του παιχνιδιού με το 4-5-1 (Μαντούκα-Σολωμού στα φτερά) και τον Μπούντιμιρ στην κορυφή. Δεν μπορούσαμε να αναπτυχθούμε απο τον άξονα ενώ τα «φτερά» μας δεν δημιούργησαν προϋποθέσεις για κάτι καλό και στο 28 ήρθε το γκόλ της άεκ αφού η ομάδα φάνηκε απο τα πρώτα λεπτά του παιχνιδού ότι δεν ήταν στα καλά της. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ΜΟΝΟ μια καλή ευκαιρία με τον Μπούντιμιρ στο 42.

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε αλλαγές αφού μπήκε ο Μπένα στην θέση του Μπούντιμιρ που έγινε αναγκαστική αλλαγή αφού ένιωθε ενοχλήσεις. Στο 46 είδαμε την καταπληκτική διπλή ευκαιρία του Σολωμού-Μαντούκα που άν βλέπαμε το γκόλ εκείνο το λεπτό νομίζω ότι θα ήταν διαφορετικό το τελικό αποτέλεσμα. Σιγά σιγά η ομάδα ανέβαινε και στο 53 ο Πίντο σκόραρε με πάσα του Μπένα και το σκόρ έγινε 1-1. Δεν αντέξαμε αφού μετά απο περίπου 20λεπτά ο ρυθμός μας έπεσε και ο Ιβάν έβαλε Αλεξάνδρου και έβγαλε Σολωμού, προσπαθώντας να οργανώσει την ομάδα πιο επιθετικά. Προσπαθήσαμε αλλά δεν άργησε το 2ο γκόλ απο την άεκ που βρήκε την άμυνα μας σε κακή στιγμή, και απότι είδαμε η φάση πρίν το γκόλ ήρθε απο σέντρα του Σέρχιο αλλά η μπάλα σταμάτησε σε χέρι αμυντικού. Θα επανέλθουμε σύντομα σε άλλα γραφόμενα για το θέμα της διαιτησίας. Δεν υπάρχει περίπτωση να είδαμε τόσα κρίσιμα λάθη (απο τον διαιτησία γενικά) ΜΟΝΟ εμείς!

Σε γενικές γραμμές με τόσες απουσίες που είχαμε αν εξαιρέσουμε το πολύ κακό ΑΠΟΕΛ του πρώτου ημιχρόνου τα πήγαμε καλά κόντρα σε μια άεκ που μέχρι πρόσφατα είχε ανέπαφη εστία.

Καινούργια μέρα η σημερινή, ήδη βλέπουμε το επόμενο αγώνα της ομάδας μας κόντρα στην αελ, πλέον τα πράγματα δυσκόλεψαν λόγω απουσιών αλλά θα αναμένουμε εντός της βδομάδας να δούμε πώς θα εξελιχθούν. Δεν είμαστεν πλέον αήττητοι αλλά ούτε και άλλοι θα είναι σε λίγες αγωνιστικές.

ΑΠΟΕΛ:
Πάρντο, Καρυπίδης, Μπόρδα, Ηλία (88′ Αντωνιάδης), Σέρτζιο, Μοράις, Τζιόλης, Πίντο, Μαντούκα, Σολωμού (71′ Αλεξάνδρου), Μπούντιμιρ (46′ Μπεναχούρ).

Κίτρινες: Ηλία

**

Δηλώσεις Ιβάν Γιοβάνοβιτς

‘Σίγουρα ήταν καλό παιχνίδι. Στην αρχή του αγώνα η ΑΕΚ ήταν καλύτερη. Έλεγχε τον ρυθμό και κινοταν στο γήπεδο με μεγαλύτερη άνεση. Δεν ήταν παιχνίδι με πολλές φάσεις. Εμείς δεν ήμασταν καλοί σε εκείνο το σημείο. Στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτεροι. Κινητικοί, κάναμε φάσεις. Ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός, ειδικά στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου . Μάλιστα αυτός ο ενθουσιασμός χαλάρωσε λίγο τις γραμμές και υπήρξαν ρίσκα. Σε μια αντεπίθεση έφερε το γκολ της ΑΕΚ. Χάσαμε ένα παιχνίδι και μας στεναχωρεί, αλλά θέλω να πω οτι είμαι ικανοποιημένος απο τους παίκτες μου. Το δεύτερο ημίχρονο μπορεί να ήταν και το καλύτερο μας φέτος. Μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου. Ναι είχαμε προβλήματα, αλλα είμαι ικανοποιημένος για το πως αντιλήφθηκαν την κατάσταση.”

 

 

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

 

Like
Share
Tweet