Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΑΠΟΕΛ-αελ Σάββατο 16:00 @ ΓΣΠ

Φίλοι ΑΠΟΕΛίστες! Μετά απο καιρό θα πάμε στο “σπίτι” μας να απολαύσουμε την ομάδα μας. Μετά απο όλους αυτούς τους αγώνες των κεκλεισμένων θα καθήσουμε πάλι στις καρέκλες της νότιας, ανατολικής και δυτικής να δούμε την ΑΠΟΕΛάρα να αντιμετωπίζει την δυνατή ομάδα της αελ. Θα πρέπει να παλέψουμε πολύ για να κερδίσουμε τον αγώνα αυτό όμως. Η αέλ χθές πήρε τους τρείς πόντους απο την δικαστική και θα παλέψει εξίσου δυνατά με εμάς για τη νίκη αφού έχει δύσκολες αγωνιστικές υποχρεώσεις στη συνέχεια, σε σύγκριση με την ομονοια που είναι πολύ κοντά στην αέλ βαθμολογικά και μπορεί να της “κλέψει” την τέταρτη θέση.

Θα πρέπει να φανούμε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο και πάντα πειθαρχημένοι αλλά θα πρέπει να παίξουμε την καλή μπάλα που κάποτε ξέραμε! Δεν θα αντέξουμε αν παίξουμε όπως παίξαμε στους προηγούμενους δύο αγώνες δηλαδή, οχελικά και χαλαρά, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο για 20-30 λεπτά. Η αντίπαλος μας θα πιέσει και θα μας δυσκολέψει. Πρέπει να κάνουμε ξανά το ΓΣΠ μια καυτή έδρα γιατί θα πρέπει να παίξουμε περισσότερο απο ένα ημίχρονο για να κερδίσουμε έτσι αγώνα. Το ποδόσφαιρο της ομάδας μας αύριο πρέπει να έχει ουσία. Μήν ξεχνάτε ότι το ΑΠΟΕΛ μας όποτε έπαιξε ποδόσφαιρο, ΣΠΑΝΙΑ έχασε!!! Vamos APOELARA!

Καλούμαστε όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες ΜΕ ΠΑΘΟΣ, ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΦΩΝΗ, να σπρώξουμε την ομάδα στη νίκη! Φορέστε λοιπόν τα ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ σας και ξεχειλιστείτε στις κερκίδες του ΓΣΠ. ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΑ ΠΕΙ 90ΛΕΠΤΑ ΦΩΝΗ! Κάντε τα γατάκια να παραμιλήσουν! Κάντε τους να πληρώσουν για τα παλιά!Γ… την αέλ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ!!!

Εμείς στην κερκίδα θα κάνουμε το καθήκον μας όπως πάντα!

Οι παίκτες καλούντε να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του γηπέδου και να αγωνιστούν με πάθος!!!!

ΕΜΕΙΣ στην κερκίδα ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ! ΕΣΕΙΣ εκεί στο γήπεδο;;;; ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ!!!!

Οι φίλοι της ομάδας που θα απουσιάζουν απο το γήπεδο μπορούν να κοπιάσουν στο φαν κλαπ  AΠΟΕΛ Partidarios Περιφέρειας Παλαιομετόχου να απολαύσουν τον αγώνα απο εκεί! Καλείστε να χαλαρώσετε όσο μπορείτε γιατί τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα!

Aποστολή για τον αυριανό αγώνα: Χιώτης, Κίσσας, Κλουκόφσκι, Ολιβέιρα, Μπούντιμιρ, Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου, Μπιτόν, Μπενασούρ, Τζιόλης, Μαντούκα, Πίντο, Μοράις, Μπόρδα, Μάριο Σέρτζιο, Αλωνεύτης, Καρυπίδης, Σολωμού, Μπέκμαν.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

Like
Share
Tweet