Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΑΠΟΕΛ – ανόρθωση (1-0, βίντεο+δηλώσεις)

Επιτέλους επέστρεψαν τα χαμόγελα στο ΑΠΟΕΛ μας. Με καλή εμφάνιση και λιγότερα λάθη πήραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπράβο σε όλους όσους δούλεψαν για τη αποψινή νίκη. Ας μή σταματήσουμε εδώ! Τα στιγμιότυπα του αποψινού αγώνα και οι δηλώσεις του προπονητή μας…

Δηλώσεις Δώνη:

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι από δύο καλές ομάδες με ρυθμό με φάσεις με μονομαχίες σε όλο το 90’. Έμεινα ευχαριστημένος για το πρώτο μέρος είχαμε την κυκλοφορία και τον τρόπο που παίξαμε, η εικόνα ήταν εξαιρετική με εξαίρεση την ευκαιρία της Ανόρθωσης να σκοράρει. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Η ψυχολογία ήταν εναντίον μας αλλά σε αυτό το κομμάτι πήγαμε καλά. Είναι ευκαιρία να ωριμάσουμε, παρατηρείται μια αναρχία κάποιες στιγμές κάτι που πρέπει να το βελτιώσουμε. Είναι σημαντική η νίκη, είμαστε χαρούμενοι. Θα το χαρούμε και από αύριο δουλειά.

Η ομάδα μπορεί να βρει τους τρόπους να προσαρμοστεί στο 4-4-2. Δεν είναι απαραίτητο να είναι δύο φορ. Σημασία έχει να βγουν οι αυτοματισμοί και θα φανεί στη συνέχεια η εξέλιξη που θα έχει το ρόστερ μας. Από παιχνίδι σε παιχνίδι δουλεύουμε, είναι δύσκολο με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Αξιολογούμε όλα τα δεδομένα, βλέπω όλες τις μετρήσεις. Επίσης πρέπει να περάσουμε την φιλοσοφία του προπονητή, είναι κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε»

Like
Share
Tweet