Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΑΠΟΕΛ-Εθνικός Άχνας

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Θα δούμε την αρρώστια μας έστω και απο την τηλεόραση. Πάνε τόσες μέρες και πραγματικά όλοι μας ανεξαιρέτως περιμένουμε την αυριανή μέρα όπου θα μαζευτούμε στα διάφορα φαν κλαπ και όχι μόνο για να δούμε την ομάδα μας. Αύριο η ώρα 18:00 στο ΓΣΠ, αντιμετωπίζουμε την ομάδα της άχνας σε ένα αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και θα το μεταδίδει το LTV Sports 1.

Στην λίστα των τραυματισμών προστέθηκε και ο Μπίδης που ένιωσε ενοχλήσεις στην χθεσινή προπόνηση. Εκτός για την αυριανή αναμέτρηση θα είναι και ο Αλωνεύτης αλλά και ο Μάριο Σέρτζιο. Μέσα ο Μπουντιμίρ μετά απο αρκετό καιρό και απότι φαίνεται θα κάνει παρέα στον Μπιτόν στο πάγκο, γραφόμενα απο το αποελ.νετ.

Αναμένουμε μια καλή εμφάνιση απο την ομάδα μας τώρα που “ξεκουράστηκε” απο την περίοδο που δεν είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις. Υποχρέωση τώρα είναι η νίκη και οι τρείς βαθμοί που έχουμε αναφέρει και ξανα αναφέρουμε οτι είναι πολύτιμοι.

Κάθε νίκη = 1 βήμα πιο κοντά στον τίτλο!!!

Πρέπει να παραμείνουμε σταθεροί και να δείξουμε τον καλό εαυτό μας σαν ΑΠΟΕΛ στα γήπεδα. Αναμένουμε το καλύτερο δυνατόν απο όλους τους παίκτες!

Όσοι πιστοί προσέλθετε να παρακολουθήσουμε τον αγώνα μαζί στο φάν κλαπ μας, AΠΟΕΛ Partidarios στο Παλαιομέτοχο. Ελάτε να απολαύσουμε μαζί την αρρώστια μας και να πιούμε τα ποτά μας να χαλαρώσουμε και να φωνάξουμε για την ομάδα μας!

Αύριο με μεγάλη μας χαρά θα τιμήσουμε τον κ.Πέτρο (θα δείτε φώτος σύντομα) για την πολύτιμη βοήθεια του μέχρι τώρα στο φάν κλαπ μας! Ιδιέταιρες ευχαριστίες να δώσουμε και απο εδώ στον πολυαγαπημένο μας κ.Πέτρο που πάντα είναι δίπλα στο φαν κλαπ μας και όσες φορές χρειαστήκαμε τη βοήθεια του, ήταν εκεί για εμάς και φυσικά για όλους εσάς! Ψυχή μάλαμα και καρδιά μεγάλη! Σε ευχαριστούμε και να ξέρεις ότι η εκτίμηση που έχουμε στο πρόσωπο σου είναι τεράστια και ο σεβασμός ακόμα πιο τεράστιος!

Να αναφέρουμε και την αυριανή αποστολή μας, με τους ακόλουθους 18 ποδοσφαιριστλες:
1. Pardo
2. Κίσσας
3. Klukowski
4. Oliveira
5. Budimir
6. Αλεξάνδρου
7. Biton
8. Σατσιάς
9. Ηλία
10. Benachour
11. Τζιόλης
12. Manduca
13. Pinto
14. Morais
15. Borda
16. Καρυπίδης
17. Σολωμού
18. Beckmann

 

 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Like
Share
Tweet