Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΑΠΟΕΛ: Η Νέα Εποχή

03-07-2012 09-07-24Μια νέα εποχή ξεκινά για το ΑΠΟΕΛ σε όλα τα επίπεδα. Είναι κάτι που τα τελευταία 6 χρονιά δεν το έχουμε αναβιώσει εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ και μας ακούγετε λίγο βαρετό. Έχει σχεδόν 6 χρόνια να ακούσουμε για αλλαγή προπονητή και αλλαγή προέδρου στη ομάδα μας. Μπορεί και να είναι και πρώτη φόρα που πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ δεν χρειάστηκε να κάνει αλλαγή προπονητή στην θητεία του, και αυτός δεν είναι άλλος από τον κ. Φοίβο Ερωτοκρίτου. Όταν ανάλαβε την προεδρεία του ΑΠΟΕΛ ο κ. Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν ήδη εκεί και τώρα οι δυο τους αποχωρούν μαζί.

Ο νέος πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, μάλλον θα είναι ο κ. Μιχάλης Γεωργίου, θα πρέπει να καταρτίσει ένα συμβούλιο που θα είναι ευέλικτο για να μπορεί να παίρνει αποφάσεις γρήγορα ώστε να μπορεί να εφαρμόσει όλα αυτά που έχει κατά νου. Εμείς όποιος και να είναι ο πρόεδρος μας θα πρέπει να τον στηρίξουμε και να του έχουμε εμπιστοσύνη.

Ο νέος μας προπονητής μας  κ. Πάουλο Σέρτζιο έχει ένα δύσκολο έργο να κάνει . Θα πρέπει να ετοιμάσει μια ομάδα ώστε να μπορέσει να μπει στους ομίλους σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα. Τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας μας στενεύουν και δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Όσο για το κυπριακό πρωτάθλημα, πιστεύω ότι δεν θα είναι και πολύ ανταγωνίσιμο στην νέα χρονιά εάν έχουμε μια καλή ομάδα. Οι άλλες ομάδες θα ρίξουν τους προϋπολογισμούς τους αρκετά και η ποιότητα τους θα πέσει κατακόρυφα. Θα πρέπει φανούμε έξυπνοι θα μπορούμε να γίνουμε κυρίαρχοι και να ξεκινήσει η αυτοκρατορία μας.

Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα που θα έχει να υπερβεί ο νέος μας προπονητής είναι εμάς τους απαιτητικούς φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ που θα έχουμε πάντα μέτρο σύγκρισης τον Ιβάν. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι πρέπει να δείξουμε πολύ υπομονή και εμπιστοσύνη στον νέο μας προπονητή για να μπορέσει και αυτός να κτίσει την ομάδα που έχει κατά νου.

Εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας, και να είμαστε δίπλα στην ομάδα μας, να γεμίζουμε όσο μπορούμε τα γήπεδα και να την στηρίζουμε. Ένα πράγμα πρέπει να έχουμε στον μυαλό μας και αυτό δεν είναι άλλο από το ΑΠΟΕΛ

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ και ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΕΛ

Like
Share
Tweet