Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός Δευτέρα 22/10/2012 Ωρα 19:00

Έχουμε φτάσει ήδη στην 6η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος. Αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό Λευκωσίας την Δευτέρα η ώρα 19:00 στο Γ.Σ.Π. Αναμένουμε καλή εμφάνιση της ομάδας παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με διάφορους παίκτες ο Ιβάν: Κίσσα, Ζουέλα και Αλεξάνδρου. Αυτό σημαίνει αλλαγή του αρχικού σχήματος. Ότι και να σκεφτεί ο Ιβάν ελπίζω να αποφέρει καρπούς γιατί αν και δεν είναι ντέρμπυ ο αγώνας, δεν παύει να είναι ένας αγώνας με δυσκολίες και εμπόδια. Λόγο του ότι η ομάδα μας δεν παίζει το ποδόσφαιρο που πρέπει, το συγκεκριμένο παιχνίδι μας ανησυχεί.  Δεν είναι και οι λίγες φορές που ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει βαθμούς σε παιχνίδια μαζί μας. Έστω και ένας βαθμός για αυτόν είναι επιτυχία.

Εμείς δεν ρισκάρουμε να χάσουμε όμως ΟΥΤΕ και ένα βαθμό. Χρειαζόμαστε τη νίκη-τους τρείς βαθμούς γιατί θέλουμε να είμαστε μέχρι και το τέλος όσο πιο κοντά γίνεται στον τίτλο του πρωταθλητή. 1 νίκη = 1 βήμα πιο κοντά στον τίτλο.

Αναμένουμε ένα καλό ΑΠΟΕΛ και σίγουρα θέλουμε να έχουμε ένα ήσυχο βράδυ την Δευτέρα. Μην ξεχνούμε ότι έχει και δυο βδομάδες να πάμε στο γήπεδο να δούμε ΑΠΟΕΛ και είμαστε σε ένταση!

JUST DO IT ΑΠΟΕΛάρα.

 ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΘΕΛΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ! 

Όσοι θα είναι απών από το γήπεδο ΣΩΜΑΤΙΚΑ, κοπιάστε στον Fan Club μας στο Παλαιομέτοχο. Fan Club APOEL PARTIDARIOS Περιφέρειας Παλαιομετόχου.  Μπύρες, συνθυματα, ένταση, χειροκροτήματα κ.α.!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Like
Share
Tweet