Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΑΠΟΕΛ-Χαλκάνορας (Κύπελλο)

Αρχίζει ο θεσμός του Κυπέλου και η ομάδα μας έρχεται αντιμέτωπη με τον Χαλκάνορα Ιδαλίου την Τετάρτη 31 Οκτωμβρίου 20120 η ώρα 18:00 στο ΓΣ.Π. Προβλέπονται αλλαγές στο σχήμα αφού ο προπονητής μας, λογικά θα χρησιμοποιήσει παίκτες απο τον πάγκο. Ο Αλεξάνδρου επέστρεψε στις προπονήσεις κανονικά και πιθανότατα να χρησιμοποιηθεί απο τον Ιβάν, όχι όμως ο Ζουέλα και ο Κίσσας αφου προπονούντε ατομικά και δεν θα υπολογίζονται. Στο κέντρο θα είναι ο Έλιο Πίντο και Νούνο Μοράις αφού σκόραραν στις προηγούμενες αγωνιστικές και φαίνονται σε πολύ καλή φόρμα και σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Ο Πίντο θα βοηθήσει ανασταλτικά αλλά και επιθετικά αφου μαζί με τον Νούνο έχουν και πάρα πολλά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο, τρέχουν συνεχώς και βοηθούν την ομάδα πολύ στο κέντρο και όχι μόνο.

Συστήνουμε να χρησιμοποιηθούν παίκτες όπως ο Χαραλάμπους, ο Χριστοφίδης, ο Αντωνιάδης και άλλοι. Παίκτες μικροί ηλικιακά, άπειροι μέν, αλλά διψασμένοι για ποδόσφαιρο. Ευκαιρία να παίξουν τα παιδιά, να τους θαυμάσει ο κόσμος γιατί τους ξαναείδαμε και οι εντυπώσεις ήταν πολύ καλές. Ευκαιρία επίσης θα ήταν να ξεκουράσει και παίκτες αφού τώρα με το κύπελλο αυτόματα αυξάνονται τα παιχνίδια και η κούραση θα είναι περισσότερη. Θα ήταν εξαιρετικό να χρησιμοποιηθούν τέτοιου είδους παίκτες προερχόμενοι απο τις ακαδημίες μας γιατί το αξίζουν και θα τους ανεβάσει τη ψυχολογία έστω αν παίξουν σε μικρής σημασίας παιχνίδι.

Στον αγώνα της Τετάρτης δεν είναι απίθανο να δούμε τον Τάνο στην κορυφή αφού ο Ιβάν πιθανώς να θέλει να ξεκουράσει τον Ατόρνο που έτρεξε και προσπάθησε πολύ τα προηγούμενα παιχνίδια. Ευκαιρία να δούμε τον Σολάρι να τον ανεβάσουμε και αυτόν γιατί ίσως στο μέλλον να βοηθήσει την ομάδα. Ήδη παίκτες όπως τον Έλιο που πανηγύρισε το γκόλ μαζί του, τον στηρίζουν, γιατί τότε όχι και εμείς!!!

Ο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ κόσμος θα είναι δίπλα στην ομάδα όπως πάντα, έστω και αν είναι δύσκολο λόγο ημέρας. Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας αυτός μετρά στο εισιτήριο διαρκείας. Θα είμαστε εκεί να στηρίξουμε ΞΑΝΑ τον ΘΡΥΛΟ και σε αυτό τον θεσμό.

Όσοι θα απουσιάζουν απο το γήπεδο και θα θέλαν να δούν τον ΘΡΥΛΟ, να φωνάξουν και να πορωθούν, κοπίαστε μαζί μας στο fan club APOEL Partidarios Περιφέρειας Παλάιομετόχου. Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το 22832191.

FORZA ΑΠΟΕΛαρα!!!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ

 

Like
Share
Tweet