Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΑΠΟΕΛ Vs Αέπ – Κυριακή 17/3 @ΓΣΠ (ώρα 18:00)

Φθάσαμε αισίως στην 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η ομάδα μας θα αγωνιστεί αύριο η ώρα 18:00 με την Πάφο στο ΓΣΠ. Δεν θα θεωρήσουμε το παιχνίδι σαν ντέρμπυ αλλά φυσικά όπως όλα τα παιχνίδια έτσι και αυτό είναι δύσκολο γιατί η ομάδα μας θα παρουσιαστεί με διαφορετικούς παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε τιμωρημένους τους: Μπάρντο, Μοράις, Σολωμού. Εκτός θα μείνει ο Αλεξάνδρου και εννοείτε είναι και ο Ατόρνο εκτός με τον τραυματισμό του.

Θα παρουσιαστούμε με τον Χιώτη κάτω απο τα δοκάρια αυτό είναι το μόνο σίγουρο (Χιώτη ΜΕΓΑΛΕ!!!). Θα μπεί ο Αλωνεύτης στα πλάγια, αλλαγή ή απο την αρχή; Καρυπίδης άμυνα με τον Αντωνιάδη; Ο Μπόρδα θα είναι πίσω με τον Ολιβέιρα; Πώς θα γίνει μόνο ο Ιβάν ξέρει πάντως εδώ και καιρό θα αλλάξουμε τα πλάνα μας αφού με τους τραυματισμούς και τις κάρτες. Μεγάλη σύγχηση και πονοκέφαλος για τον προπονητή μας αφου αυτά που γράψαμε και άλλα πολλά θα πρέπει να σκευτεί για να παρουσιάσει αύριο την κατάλληλη 11άδα στο γήπεδο.

Το εισιτήριο για τον αυριανό αγώνα είναι στα 10ευρώ, μαθητικό και κανονικό. Πέραν των 7400 εισιτηρίων διαρκείας και με την συγκεκριμένη τιμή του εισιτηρίου η προσέλευση του κόσμου λογικά θα είναι μεγάλη. Οφείλουμε να στηρίξουμε την ομάδα μας και αυτή την αγωνιστική για να κρατηθούμε γερά στην κορυφή. Η ανόλα (καρ…) θα αγωνιστεί με την αέλ και πού ξέρουμε;;; μπορεί να φανούμε τυχεροί και να μεγαλώσει η διαφορά της ΑΠΟΕΛάρας στην κορυφή απο αυτούς. Ελάτε να στηρίξουμε την ομάδα και να την βοηθήσουμε να πάρει ακόμα ένα σημαντικό τρίποντο!

Όσοι θα είστε εκτώς γηπέδων κοπιάστε στο φαν κλαπ ΑΠΟΕΛ Partidarios στο Παλαιομέτοχο να παρακολουθήσετε το ποδόσφαιρο απο εκεί. Ποτά, Φαγητό και πάνω απο όλα η ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ατμόσφαιρα θα σας κάνει να απολαύσετε τον αγώνα!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

ΚΟΡΥΦΗ! +1 !

Like
Share
Tweet