Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΑΠΟΕΛ vs Απόλλωνα Κυριακή 30/09/2012 Ώρα 18:00

Φίλοι ΑΠΟΕΛίστες τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την ομάδα μας. Αυτή την αγωνιστική στο Γ.Σ.Π. περιμένουμε τον απόλλωνα που έρχετε με 1βαθμό απο το Λεμεσιανίτικο ντέρμπυ και με νέο προπονητή. Αρχίζουν τα ντέρμπυ στη σειρά και καθήκον της ομάδας είναι να σταθεί στα πόδια της να παίξει ποδόσφαιρο, να λιώσει τον απόλλωνα στο Γ.Σ.Π. που αναμένεται να είναι για ακόμα μια φορά ΚΟΛΑΣΗ. Θέλουμε νίκη και τους 3 βαθμούς για να είμαστε πρώτοι και να προχωρούμε ακάθεκτοι προς τον στόχο μας που δεν είναι άλλος παρα το πρωτάθλημα. Καλούμαστε εμείς οι ΑΠΟΕΛίστες να βρεθούμε στο ΓΣΠ την Κυριακή στις 30 Σεπτεμβρίου και η ώρα 18:00. Η προπώληση έχει ήδη αρχίσει και ανυπομονούμε και εμείς για το παιχνίδι αυτό.

Αρχίζουν η προκλήσεις του αγωνιστικού τομέα για την ΑΠΟΕΛάρα και τη θέλουμε ΔΥΝΑΤΗ , σίγουρη και πειθαρχημένη. Πρέπει όλοι οι παίκτες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουμε το στόχο μας και να συνεχίσουμε με το επόμενο ντέρμπυ που θα είναι με την αιώνια αντίπαλο μας. Η ψυχολογία της νίκης αγαπητά αδέρφια είναι ότι καλύτερο. Στα προηγούμενα παιχνίδια η ομάδα μας πέτυχε αρκετά γκόλ και η ομάδα άρχισε να στροφάρει. Θέλουμε γκόλ και σε αυτό τον αγώνα για να προχωρούμε δυνατοί και σταθεροί.

Είδαμε τον Ατόρνο και τον Μπούντιμιρ να σκοράρει. Τους θέλω να σκοράρουν ξανά με τον απόλλωνα. Θα δούμε πρώτη φορά αυτή την ποδοσφαιρική χρονιά και τον Νούνο έτοιμο. Όλα είναι πιθανά σε αυτό το ντέρμπυ. Απλά προσωπικά θέλω να ΜΗΝ γίνει ποτέ ντέρμπυ και να τους καθαρίσουμε εύκολα χωρίς άγχος και με την ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο! ΠΑΜΕ ΑΠΟΕΛΑΡΑ !

Όσοι ΑΠΟΕΛίστες θα είναι εκτός γηπέδου καλούντε στο APOEL PARTIDARIOS fan club στο Παλαιομέτοχο να παρακολουθήσουν τον αγώνα κοντά μας! Για κρατήσεις καλέστε το 22832191!

Εκεί θα βρείτε μέλη του συμβουλίου να γραφτείτε μέλη και να παραγγείλετε και εσείς τα νέα μας προϊόντα για τον χειμώνα. Ζητήστε να τα δείτε!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Like
Share
Tweet